Dolar 32,6312
%0.22
Euro 35,4022
%0.3
Altın 2.510,380
%1.74
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şampiyonluk coşkusuyla Karşıyaka uyumadı

Şampiyonluk coşkusuyla Karşıyaka uyumadı

TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde 28 yıl sonra şampiyonluğu kucaklayan Karşıyaka İzmir'de binlerce taraftarını sokağa döktü. Şampiyonluk coşkusuyla

  • Ege Postası
  • 20.06.2015 - 09:16
Mavişehir Florya Sahili'nde ve Karşıyaka Çarşı'da toplanan Karşıyaka taraftarları büyük bir heyecanla maçı takip etti. Özellikle maçın son bölümlerinde yeşil-kırmızılıların basketleriyle coşan taraftarlar ortalığı karnaval yerine çevirdi. Maç bitiminde şampiyonluğu doyasıya kutlayan taraftarlar Karşıyaka Sahili'ni meşalelerle aydınlattı. Ortalık şampiyon Karşıyaka tezahüratlarıyla inlerken havayi fişek gösterileri geceye renk kattı. Uzun konvoylar oluşturan Karşıyaka taraftarları şampiyon takımlarını karşılamak için yola koyuldu. 

"Pınar Karşıyaka şampiyon oldu"HABER İÇİN TIKLAYINIZ


Karşıyakalı basketbolcular, salon çıkışında maçta 22 otobüs, onlarca araçla kendilerine destek vermeye gelen taraftarlarıyla konvoy oluşturdu. Yeşil-kırmızılı kafileyi taşıyan otobüs, önce Kaf-Kaf'ın kardeş kulübü Karagümrük'e uğradı. Karagümrüklüler, Karşıyakalı basketbolcu ve taraftarları meşalelerle karşıladı.

Pınar Karşıyaka, özel uçakla saat 01.30'da İzmir'e hareket etti. Uçakta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, futbol şubesi sponsoru Erdal Acar, yönetim, Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar ve bir grup taraftar da takımı yalnız bırakmadı. 'Kaf-Kaf' olarak tanınan ekibin uçağı tezahüratlarla İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na indi. Kafileyi alanda gece 03.30'da binlerce taraftar yine meşalelerle karşıladı. Yüzlerce araçlık konvoyla Karşıyaka Çarşı'ya hareket eden kafile, Alaybey'de üstü açık otobüse geçti.


Karşıyakalılar, Çarşı'ya ulaştıklarında coşku doruğa ulaştı. Taraftarlar takımlarını, Şampiyon" tezahüratlarıyla bağırlarına bastı. Kaf-Kaf'a potada 3 yılda Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve ligde şampiyonluk kazandıran Antrenör Ufuk Sarıca ile final serinin en değerli oyuncusu seçilen guard Bobby Dixon, taraftarlarla birlikte şampanya patlattı. Havai fişek gösterileri geceyi aydınlattı. Yeşil-kırmızılı basketbolcular, gün ışıdığında Çarşı'dan ayrılabildi.(DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.