Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sanatçı Nigar Uluerer'in tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Sanatçı Nigar Uluerer'in tedavisi yoğun bakımda sürüyor

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde 1 Mart'ta rahatsızlanarak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Türk sanat müziğinin efsane isimlerinden Nigar Uluerer'in tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor. Başhekim Op. Dr. Oğuz Şahin, solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gören Uluerer'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu ve solunum cihazına bağlı olarak tedavisinin sürdüğünü belirtti.

  • Ege Postası
  • 05.03.2013 - 11:04
 MUĞLA - Ortakent-Yahşi Beldesi'nde yaşamını sürdüren ve geçen 1 Mart'ta solunum yetmezliği nedeniyle rahatsızlanan Türk sanat müziğinin efsane ismi Nigar Uluerer, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başhekim Oğuz Şahin, cerrahi yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Uluerer'in uyutulduğunu söyledi. Şahin, "Nigar Uluerer'in tedavisi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Karamustafaoğlu tarafından yürütülüyor. Akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği nedeniyle hastanemize yatırıldı. Geldiği güne göre durumu kötüye gitmiyor. Yine de yoğun bakım şartlarında izleniyor ve uyutuluyor. Solunum cihazına bağlı olarak tedavisi sürüyor. Bir süre sonra uyandırılacak. Doktoru tarafından durumu değerlendirilecek, durumunda iyileşme olması halinde servise alınacak" dedi.


GEÇEN AY DA RAHATSIZLANMIŞTI

Zatürreye bağlı solunum yetmezliği nedeniyle doğum günü olan geçen 10 Şubat'ta evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Uluerer, bir haftalık tedavinin ardından 18 Şubat'a taburcu edilmişti.

Nigar Uluerer 'Alişimin Kaşları Kara, Ben Gamlı Hazan, Aşkımızın Sonu Yok, Bir İnat Yüzünden, Böyle Aşktan Hayır Gelmez, Fincanı Taştan Oyarlar, A Fadimem ve Acı Feryat' gibi unutulmaz eserleri seslendirmiş, 'Gümüş Gerdanlık, Taş Plaktan Bugüne, Cilalı İbo Yıldızlar Arasında ve Üç Garipler' adlı sinema filmlerinde rol almıştı.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.