Dolar 34,2678
%0.07
Euro 37,6220
%-0.04
Altın 2.887,180
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sancaktepe’deki kundaklamanın failleri adliyeye sevk edildi

Sancaktepe’deki kundaklamanın failleri adliyeye sevk edildi

Sancaktepe'de, kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan husumet sonucu bir kişinin öldürüldüğü, 3 kişinin yaralandığı olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olaylara...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 16:26
Sancaktepe'de, kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan husumet sonucu bir kişinin öldürüldüğü, 3 kişinin yaralandığı olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olaylara sebep olan 14 yaşındaki kız çocuğu ise hala kayıp.

Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi Millet Sokak üzerinde Perşembe günü iki ailesinde kız kaçırma meselesi yüzünden başlayan olaylarda Nevzat Ayırkan (32) tabancayla vurularak öldürüldü. Emrah Ayırkan’ın (22) ayağından yaralandığı olayların sonrasında kaçırıldığı iddia edilen C.K.’nın (14) ailesinin oturduğu 3 katlı ev kundaklanarak ateşe verildi. Olay yerine sevk edilen Çevik Kuvvet ekipleri tarafından bastırılan kavganın ardından polis, olaya karıştığı iddia edilen 6 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan incelemede olayda bir av tüfeği ile 9 mm bir tabanca kullanıldığı belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada C.K.’nın Nevzat Ayırkan tarafından kaçırıldığı, ardından bulunarak bir hafta içinde ailesine teslim edildiği öğrenildi. Bu olaydan kısa süre sonra C.K.’nın yine Nevzat Ayırkan’a kaçtığı, bulunduğunda ise “Ailemden şiddet görüyorum.” dediği için yetiştirme yurduna yerleştirildiği öğrenildi. Bir ay önce izinli ayrıldığı yurda bir daha geri dönmeyen C.K.’nın ailesinin yine Nevzat Ayırkan’a kaçtığını iddia ederek hesap sormak istemesiyle olayların başladığı iki ailenin gün içinde birkaç kez birbirlerinin evlerine kavgaya gittikleri tespit edildi.

Poliste yapılan sorgularında kavgaya karıştıklarını ancak silah kullanmadıklarını söyledikleri öğrenilen Ali K. (37), Alişan K.(35), Selim K.(28), Erdal K.(41) ve Bülent A.(20) işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan polis bir ay önce yetiştirme yurdundan ayrılan C.K. ise tüm aramalara rağmen bulunmadı. C.K.’nın bulunduktan sonra tekrar yetiştirme yurduna teslim edileceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.