Dolar 32,6974
%0.11
Euro 35,4811
%0.1
Altın 2.494,520
%-0.68
Bist-100 10.923,00
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sandıklar açıldı, Soyer partisinin il başkanlığına geldi

Sandıklar açıldı, Soyer partisinin il başkanlığına geldi

Türkiye ve İzmir genelinde oy verme işlemi bitti, sayımlar başladı. Partisinin İzmir İl Başkanlığı’na gelen Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, “Son sandık açılıncaya ve son tutanağı görünceye kadar heyecanımız büyük. Bekliyoruz” dedi. Sandıklar açıldı, Soyer partisinin il başkanlığına geldi

  • Ege Postası
  • 31.03.2019 - 18:12

EGEPOSTASI-Türkiye ve İzmir genelinde sona eren oy verme işleminin ardından sandıklar açılmaya ve oylar sayılmaya başlandı. Partisinin İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yöneticileri ve partilileriyle il başkanlığı binasında bir araya gelen Millet İttifakı (CHP-İYİ Parti) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, heyecanlı olduğunu ve sonuçları son sandık açılıncaya kadar bekleyeceğini söyledi.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, basın mensuplarına, “Son sandık açılana kadar son tutanağı görene kadar heyecanımız büyük. Bekliyoruz. En çok içimizi ferahlatan şey; çok sakin geçti. Ciddi bir kavga, yaralama olayı yaşanmadı. Bu, yüzümüzü en çok güldüren şey… Gerisini bekleyeceğiz” açıklamasını yaptı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.