Dolar 32,5745
%0.18
Euro 35,0529
%0.23
Altın 2.453,940
%0.75
Bist-100 10.539,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şankaya: Bursaspor’un sıkıntılarını başkan paylaşamıyor, ben anlatacağım

Şankaya: Bursaspor’un sıkıntılarını başkan paylaşamıyor, ben anlatacağım

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Bursaspor’un sıkıntıları olduğunu ve bunları Başkan İbrahim Yazıcı’nın paylaşamadığını belirterek, “Ben çıkıp bunları tek tek söyleyeceğim.” dedi.     Özlüce...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 15:09
Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Bursaspor’un sıkıntıları olduğunu ve bunları Başkan İbrahim Yazıcı’nın paylaşamadığını belirterek, “Ben çıkıp bunları tek tek söyleyeceğim.” dedi.
    Özlüce Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Şankayka, 19 Nisan'da gerçekleştirilecek geniş katılımlı Divan Kurulu toplantısıyla ilgili bilgi verdi. Kurula, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ve Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile birlikte şehre yön veren isimleri davet ettiklerini belirten Şankaya, kulübün sorunlarına dikkat çekti.
Kulübün birçok sıkıntıyla boğuştuğunu dile getiren Şankaya, şöyle konuştu:
    “Bursaspor'un geleceği bugüne kadar tam manasıyla tartışılmadı. O yüzden bu toplantıyı uygun gördüm. Bursaspor'un sıkıntıları var. Bunları Başkan İbrahim Yazıcı paylaşamıyor. Ben çıkıp bunları tek tek söyleyeceğim. Bugüne kadar bu kadar geniş katılımlı bir Divan Kurulu toplanmamıştı. Devlet büyüklerimizin katılımı önemli. Onlara Bursaspor'un sıkıntılarını aktaracağız. Her zaman söylüyoruz, 'Başka Bursaspor yok' diye. şimdi destek zamanı. Daha önce çıkan haberlerde de denildiği gibi 'Bu divan, başka divan' olacak. Hem devlet büyüklerimizden hem de Divan Kurulu üyelerimizden 19 Nisan'da yapılacak Divan Kurulu toplantımıza katılımlarını bekliyorum. Bursaspor'a ne kadar değer verildiğini de görmüş olacağız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.