Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saray ziyaretine Başkan Akpınar'dan sert tepki!

Saray ziyaretine Başkan Akpınar'dan sert tepki!

Pınar Karşıyaka’nın şampiyon olduktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yaptığı ziyaret Karşıyaka’nın meclis gündemine damga vurdu. Başkan Akpınar, ziyaret için herhangi bir davet almadığını belirterek Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten’e tepki gösterdi. Başkan Akpınar'dan 'saray' çıkışı

  • Ege Postası
  • 08.07.2015 - 09:09
Karşıyaka Belediye Meclisi Temmuz ayı meclisi ikinci olağan birleşimi Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar başkanlığında gerçekleştirildi.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Manisa’da yaşanan kazada hayatını kaybeden 15 yurttaşı rahmetle anarak meclisin oturumunu açtı.
ÇAĞATAY: KUPA ELDEN ELE DOLAŞIYOR
Dilek ve temennilerde görüş alan CHP’li Meclis üyesi Yücel Çağatay,’’Bir süre önce Pınar Karşıyaka Basketbol takımız şampiyon olması hepimizi çok gururlandırdı. Bundan onur duyduk. Ancak bir spor adamı olarak son günlerde bu kupanın siyasi amaçla kullanıldığını gözlemliyorum. Bu konuda gerçekten üzülüyorum.  Karşıyaka Spor Kulübü armasında ay yıldız taşıma onuru verilmiş Türkiye’deki, üç kulüpten birisidir. Fakat Karşıyaka Spor Kulübü siyasetin içerisine hiç bu kadar girmemişti. Şampiyonluk kupası elden ele dolaşıyor ve siyasi parti genel merkezlerine götürülüyor. Bu kadar olmasına içim kan ağlıyor’’dedi.
AKPINAR: ’DAVET ALMADIM’
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten tarafından herhangi bir davet almadığını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar,’’Kent belediye başkanı olarak bizler bir siyasi parti kimliği içerisinde seçiliyoruz. Meclise girdikten sonra hep beraber AKP ve CHP grubu olarak hep beraber halka hizmet götürüyoruz. Bütün insanları kucaklıyoruz. Spor kulüpleri de herkesi kucaklıyor olmalıdır. Sayın Cumhurbaşkanımıza şampiyonluk kupasının gitmesi ve takımı davet etmesi çok güzeldir.  Kentin belediye başkanı olarak kulüp başkanı tarafından bana herhangi bir davet olmadı. Sonuçta belediye başkanı olaraktan Karşıyaka Spor Kulübünün her türlü organizasyonuna destek veriyoruz’’dedi.
ŞIK BİR TAVIR DEĞİL
Karşıyaka Spor kulübünün daimi destekçisi olan Yaşar Grubu'nun da ziyarete davet edilmediği iddiaları üzerine Akpınar,’’ Yaşar Grubu Karşıyaka Spor Kulübüne yıllardan beri her anlamda destekleyen bir grup. Yaşar Grubu'nu da ziyarete davet edilmemişse esefle karşılıyorum. Bu şık bir tavır değil. Tavır Karşıyakalılık duruşuna yakışmaz. Karşıyakalı olmak kolay değildir’’diye konuştu.
O İSİMLER OLMAMALIYDI
Karşıyaka Kulübü Başkanı Ali Erten’in tavrına tepki gösteren Hüseyin Mutlu Akpınar,’’Spor kulüpleri insanları birleştirendir. Spor kulüpleri herhangi bir cinsin, herhangi bir siyasal görüşün farklı tercihlerin toplandığı yerler değildir. Spor kulüpleri ve sanat, siyasetin üstünde olan dallardır. Sporu, siyasete bulaştırmamak gerekiyor. Bunlar yanlış işlerdir. Kulüp başkanımızdan şunu isterdim; AK Parti İl Başkan Yardımcısı varsa CHP’nin, MHP’nin ve diğer partilerin de il başkan yardımcıları da olması gerekirdir. Bu kentin belediye başkanı davet edilmediyse madem, diğer partilerin il başkan yardımcıları da olması gerekirdi. Bende konuyu üzülerek takip ediliyorum. Umarım arkadaşlar konuyu düzeltir. 103 yıllık spor kulübü hiç kimsenin olmamıştır. Kulübümüz kimselere de peşkeş çekilmemiştir. Yöneticilerin daha dikkatli olması gerektiğine inanıyorum’’ ifadesini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.