Dolar 34,2533
%0.09
Euro 37,6258
%0.4
Altın 2.872,820
%0.11
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saruhanlı'da Kutlu Doğum Haftası faaliyetleri başladı

Saruhanlı'da Kutlu Doğum Haftası faaliyetleri başladı

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, "Peygamberimiz ve İnsan Onuru" temalı Kutlu Doğum Haftası kapsamında bir program düzenledi. Programa Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Müftüsü Mehmet Altay, İlçe Emniyet...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 15:28
Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, "Peygamberimiz ve İnsan Onuru" temalı Kutlu Doğum Haftası kapsamında bir program düzenledi. Programa Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Müftüsü Mehmet Altay, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, İl Genel Meclisi üyeleri Mehmet Salatacı ve Mehmet Baltacı, siyasi parti temsilcileri, belde belediye başkanları, Diyanet görevlileri ve diğer vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Müftü Altay, "Diyanet İşleri Başkanlığı, bu yılki Kutlu Doğum Haftası için 'Peygamberimiz ve İnsan Onuru' temasını belirledi. Kur'an–ı Kerîm'in bütününü düşündüğümüz zaman insan haysiyet ve şerefine verdiği değer anlaşılır. Başlangıcından son ayetine kadar bu şekilde anlamamız gerekiyor. Hafta boyunca çeşitli etkinlik ve anma programlarında bu konuyu sıkça kullanacağız." dedi.

Program, Yılmaz Kur'an Kursu öğrencilerinin okuduğu ilahilerle devam etti. Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hafta için hazırladığı sinevizyon gösterisi sunuldu. Program, vatandaşlara gül ve pilav dağıtımıyla sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.