Dolar 34,1996
%0.05
Euro 37,9551
%-0.37
Altın 2.915,940
%0.69
Bist-100 9.565,00
%-1.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Savaşın izlerini unuttular, polisle halay çekip gönüllerince eğlendiler

Savaşın izlerini unuttular, polisle halay çekip gönüllerince eğlendiler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitimler Kursları (GAMEK) 'Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezi'nde eğitim gören Suriyeli çocuklar, Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriyle moral buldu....

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 16:43
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitimler Kursları (GAMEK) 'Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezi'nde eğitim gören Suriyeli çocuklar, Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriyle moral buldu. Polisler ve polis adayı öğrencilerle birlikte halay çekip gönüllerince eğlenen Suriyeli minikler, savaşın izlerini unutmaya çalıştı.

Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından sergilenen gösteriye Belçika'nın Ankara Büyükelçisi Pol De Witte, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Osman Metli, GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, Suriyeli öğrenciler ve öğretmenleri katıldı. Palyaço gösterileriyle renklenen programda, polis adayları şarkılar söylerken, komedi gösterileri de Suriyeli öğrencilere büyük keyif yaşattı. Bilgi yarışmasının da düzenlendiği organizasyonda, Suriyeli miniklere küçük hediyeler de verildi. Polisler ve polis adaylarının Suriyeli çocuklarla birlikte halay çekip oyun oynadığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Suriyelileri ülkelerinde yaşanan sorunlardan dolayı misafir ettiklerini hatırlatarak, onların hayatlarını kolaylaştırmanın kendilerinin görevi olduğunu ifade etti. Uyumu kolaylaştırmak için bu tip organizasyonların gerçekleştirildiğine dikkat çeken Güzelbey, “Ülkenize döndüğünüzde burada yaşadıklarınız güzel bir anı olarak kalacak.” ifadelerini kullandı. Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Osman Metli de etkinliğin Suriyeli öğrencilere moral vermek için düzenlendiğini hatırlatarak, katkı sağlayanlara teşekkürlerini sundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.