Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saygılı: Halkın hakkı için mücadele edeceğiz

Saygılı: Halkın hakkı için mücadele edeceğiz

CHP İzmir Milletvekili Adayı Adayı Hüseyin SAYGILI Tüm Bel Sen sendikasını ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 06.02.2015 - 10:17
Hüseyin Saygılı; AKP iktidarının tüm kesimleri yok edecek şekilde bir süreç yürüttüğünü buna karşı halkın ve  örgütlü tüm kesimlerin bir mücadele hattı oluşturacak şekilde ortaklaşması gerektiğini belirtti. Halkın hakları için direnme hakkının meşru olduğunu ve bu süreçlerde aktif katılım göstereceğini açıkladı. 

Tüm Bel Sen 1 Nolu  Şube Başkanı  Ulus BOZKIR  emek ve demokrasi mücadelesi veren KESK, DİSK ve TMMOB a iktidar tarafından çok ciddi baskı uygulandığını belirterek; grevlerin yasaklandığı, kentleri rant alanına çevirenlere karşı direnen TMMOB un etkisizleştirilmeye çalışıldığı, kamu emekçilerinin iş güvenliğinin tartışıldığı bir süreçte mücadelenin tüm alanlarda ortaklaştırılarak yükseltilmesi gerektiğini dile getirdi.

Tüm Bel Sen İzmir  2 Nolu  Şube Başkanı Faruk VERGİLİ  emekten, özgürlüklerden yana, milletvekillerinin sayısının mecliste çok olması temennisiyle haklarımızın dile getirildiği, gerçek sorunların gündemleştirildiği bir meclisin varlığı örgütlü yapılara katkı sunacağını belirtti.

Sendika yöneticilerinin ve temsilcilerinde katıldığı toplantıda; özellikle 2012 yılında AKP tarafından çıkarılan ve 2016 yılında tam olarak uygulamaya geçecek olan Toplu Sözleşme Yasasının çok ciddi hak kayıplarına neden olacağını ve belediyelerde Toplu Sözleşmelerin yapılamaz hale getirileceği vurgulanarak bu yasanın değiştirilmesi için mücadeleye destek verilmesi gerekliliği konusu paylaşıldı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.