Dolar 32,5312
%0.05
Euro 34,9558
%-0.05
Altın 2.440,460
%0.2
Bist-100 10.446,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seçim sürecinin İzmir'deki en güzel karesi: CHP ve AK Parti aynı sofrada

Seçim sürecinin İzmir'deki en güzel karesi: CHP ve AK Parti aynı sofrada

Seçime saatler kala İzmir’de CHP ve AK Parti aynı sofrayı paylaştı. Çiğli’de Urfa Evi’nin açılışında AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Özgür Kaner, CHP İzmir Milletvekili Adayı Ülkümen Rodoplu ve CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü aynı sofraya oturdu kebap ve lahmacun yedi. Parti liderlerinin miting meydanlarında birbirlerini sert bir dille eleştirdiği süreçte Çiğli’de verilen güzel görüntü siyasi fair-play’in en güzel örneklerinden oldu. Seçim sürecinin İzmir'deki en güzel karesi

  • Ege Postası
  • 05.06.2015 - 09:53
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -  Propaganda sürecinin İzmir’de belki de en güzel karesi Çiğli’de yaşandı. Seçime saatler kala İzmir’de CHP ve AK Parti aynı sofrayı paylaştı. Çiğli’de Urfa Evi’nin açılışı AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Özgür Kaner, CHP İzmir Milletvekili Adayı Ülkümen Rodoplu ve CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’yü buluşturdu.



KEBAP VE LAHMACUN
İki başkan ve iki milletvekili adayı açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından aynı masada oturmayı tercih etti,  kebap ve lahmacun yedi. Masada gündem 7 Haziran seçimi oldu. Adaylar ve başkanlar seçim sürecini konuştu.Parti  liderlerinin miting meydanlarında birbirlerini sert bir dille eleştirdiği süreçte Çiğli’de CHP ve AK Parti’nin aynı sofrada buluşması  siyasi fair play’in en güzel örneklerinden oldu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.