Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sedef Davetiye Modelleri

Sedef Davetiye Modelleri

Tasarımları ile dikkat çeken ve kısa zamanda popülerlik kazanan markalar, yeni davetiye modelleri hazırlamaya devam ediyor. Bu markalar arasında Sedef davetiye de var. Özellikle ince bir işçilikle davetiye dizaynı yapıyor olması ile dikkat çeken bu markanın tasarımlarının düğün, nişan törenleri için sıklıkla tercih edildiğini söyleyebiliriz. Sedef davetiye sünnet etkinlikleri için de şık tasarımları beğeniye sunuyor.

  • Ege Postası
  • 24.05.2018 - 12:33

Kaliteli kağıt ve üst düzey baskı teknolojisini kullanarak hazırlanan sedef davetiye modelleri arasında dini temalı olarak hazırlanan modellerin de olduğunu belirtebiliriz. Hat çizimleri ile taçlanan tasarımlar göz alıcı bir güzellik sunabiliyor. Bu arada Sedef davetiye 2018 yılına özel yeni koleksiyonlar hazırlayarak da beğeniye sundu. Bu yeni koleksiyonda öne çıkan bazı modeller büyük ilgi görüyor.

Sedef Davetiye Modelleri Yenilendi

Bu özel tasarımlar artık bambaşka bir duruş da kazandı. Tek kart olarak dizayn edilen sedef davetiye modellerine alternatif olarak kapaklı şekilde dizayn edilen modeller de tercih edilebilir. Aynı zamanda kare kesime sahip olmasıyla dikkat çeken davetiye modellerinin de büyük ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Altın ya da gümüş rengi süslemeler ile daha şık bir görünüm kazandırılmış olan modeller özellikle düğünler için ideal olabiliyor.

Bu arada modellerini görmek için mutlaka geniş bir zaman ayırmanız gerekmiyor. Elbette Sedef davetiye bayileri arasında mekik dokumanıza hiç gerek yok. Aynı zamanda Sedef davetiye iletişim adreslerini araştırmanız da gerekmiyor. Yapmanız gereken sadece internetten online olarak Sedef davetiye modellerine göz atmanız olacak.

İnternette daha fazla sayıda modeli görüntüleme imkanınız olacağı için Sedef davetiye modellerini internetten araştırmanızı ve siparişinizi de yine online olarak vermenizi öneririz. Markanın en yeni tasarımları da dahil olmak üzere tüm davetiye modellerini adresine tıklayarak kolaylıkla görebilirsiniz.

Osmanlı motifleri kullanılarak dizayn edilen ve şık duruşuyla beğeni alan davetiye modelleri de seçenekleriniz arasında yer alıyor. Bu şık tasarımlar için en uygun fiyatı sunan adres üzerinden en kaliteli modelleri de seçebilirsiniz. Ayırdığınız bütçe ile daha şık ve daha kaliteli bir davetiye için sipariş verme imkanına sahip olabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.