Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şehit Kemal’in yolları, Helvacı’nın sokakları yenileniyor

Şehit Kemal’in yolları, Helvacı’nın sokakları yenileniyor

Kentin farklı mahallelerinde yol ve kaldırım çalışmalarına devam eden Aliağa Belediyesi kent dışında bulunan mahallelerinde de yol ve kaldırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Aliağa Belediyesi kent merkezine 15 km uzaklıkta bulunan Helvacı Mahallesi’nde parke taşı döşemesi yaparken, 8 km uzaklıkta bulunan Yukarı Şehit Kemal Mahallesi’nin yol sorununu da büyükşehir belediyesi ile işbirliği çerçevesinde çözüyor.

  • Ege Postası
  • 13.11.2012 - 11:32
 İZMİR-  2405/1 Sokak ve Gençlik Caddesi’ni yeniliyor. İlgili sokak ve caddede toplam 3 bin metrekarelik parke taşı döşemesi yapacak olan Aliağa Belediyesi Helvacı’da ki çalışmalarını tamamladıktan sonra Uzunhasanlar Köyü’nde bin metrekarelik parke taşı döşemesi yapacak. 

 

YUKARI ŞEHİTKEMAL YOLA KAVUŞUYOR

Daha önce arsenik paket arıtma tesisine kavuşan, Şehit Kemal Deresi ıslah edilen Yukarı Şehit Kemal Mahallesi’nin yolu da yapılıyor. Çanakkale yolu ile Mahalleyi birbirine bağlayan bin 200 metrelik yolun yapımına başlandı. Serme ve sıkıştırma işleminin sonrası 6 bin metrekarelik kaplama yapılarak mahallenin yolu yenilenecek.      

 

HERKESİN YAŞAMAKTAN KEYİF ALACAĞI ÇAĞDAŞ BİR KENT; ALİAĞA

Kent genelinde yaptıkları çalışmalarla Aliağa’nın yaşam standardı yüksek, herkesin yaşamaktan keyif alacağı bir kent olduğunu belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “2 beldemizden biri olan ancak 2009 yerel seçimleriyle birlikte mahallemiz olan Helvacı’da yaşayan yurttaşlarımıza belediyelerinin kapatılması ile birlikte ortaya çıkması muhtemel sorunlarla ilgili gerekli tedbirleri alarak hizmet alma noktasında hiçbir sorun ve sıkıntı yaşatmadık. Orada yaşayan yurttaşlarımıza belediyelerinin kapanmasını hiçbir zaman hissettirmedik. Bugün geldiğimiz noktada Helvacı’nın birçok sorununu çözmüş bulunuyoruz. Ayrıca büyükşehir belediyesi ile uyum içinde çalışarak kent genelinde ve köylerde oluşan ve oluşabilecek sorunlara karşı çözümler üreterek Aliağa’nın yaşam standardı yüksek, herkesin yaşamaktan keyif alacağı bir kent olmasını sağlıyoruz.“ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.