Dolar 34,2597
%0.05
Euro 37,5810
%-0.15
Altın 2.878,840
%-0.28
Bist-100 8.942,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şehit Mehmet Özer Caddesi’nde yıkım sürüyor

Şehit Mehmet Özer Caddesi’nde yıkım sürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı oradan da Obalar Caddesi’ne bağlayacak proje kapsamında kamulaştırdığı binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyor.Yıkım çalışmaları yoğun olarak Mithatpaşa...

  • Ege Postası
  • 29.06.2013 - 11:42
Adana Büyükşehir Belediyesi, Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı oradan da Obalar Caddesi’ne bağlayacak proje kapsamında kamulaştırdığı binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyor.

Yıkım çalışmaları yoğun olarak Mithatpaşa Mahallesi Mehmet Özler Caddesi’nde devam ediyor. Kamulaştırılan binaların yıkımı İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Mevzuata Aykırı Yapılar Şube Müdürlüğü tarafından yürütülüyor. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana’yı kuzeyden güneye, doğudan batıya kucaklayacak yeni bulvarlar açma hedefinde olduklarını söyledi. Bu amaçla Adana’nın her bölgesinde çalışmalar yaptıklarını anlatan Zihni Aldırmaz, “Şehit Mehmet Özer Caddesi’ni bulvar haline getirip Türkmenbaşı Bulvarı’nın devamını açacağız. Denizli Mahallesi’ndeki tren hattının altından tünelle geçecek olan bulvar Havaalanı Kavşağı’na oradan da Obalar Caddesi’ne ulaşacak. Bu yöndeki çalışmalarımız yoğun olarak sürüyor.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.