Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şehit ve gazi kızları kültür gezisiyle moral buldu

Şehit ve gazi kızları kültür gezisiyle moral buldu

Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce şehit ve gazi çocuklarına yönelik düzenlenen kültür gezisi programları kapsamında 30 kız çocuğu, Uzundere ilçesindeki Tortum Şelalesi'ne götürüldü. Geçen ay da 30 şehit ve gazi...

  • Ege Postası
  • 07.09.2013 - 14:30
Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce şehit ve gazi çocuklarına yönelik düzenlenen kültür gezisi programları kapsamında 30 kız çocuğu, Uzundere ilçesindeki Tortum Şelalesi'ne götürüldü. Geçen ay da 30 şehit ve gazi çocuğunun katıldığı üç günlük Karadeniz gezisi yapılmıştı.

İl Müdürlüğü'nce tahsis edilen otobüsle 30 kız çocuğu, Uzundere ilçesine günübirlik gitti. Tortum Şelalesi, Yedi Göller ve tarihî Öşvank Manastırı'nı ziyaret eden şehit ve gazi çocuklarına, Uzundere Kaymakamı Mehmet Levent Kepçeli evsahipliği yaptı. Aile ve Sosyal Politikilar İl Müdür Yardımcısı Şermin Zil, yaptığı açıklamada söz konusu kültür ve moral gezilerinin şehit ve gazi çocukları için önem taşıdığını ifade etti. Kurum olarak şehit ve gazi yakınlarına yönelik sosyal ve kültürel çalışmaların devam edeceğini belirten Zil, geziler kapsamında şehit ve gazi ailelerinin ziyaret edildiğini de hatırlatarak, "Tarihî ve kültürel mekanların ziyaretinin yanısıra gittiğimiz beldelerdeki diğer şehit ve gazi ailelerini ziyaret edilerek moral desteği verilmekte." dedi. Yaklaşık altı aydır kurum personeli olarak şehit ailelerini evlerinde ziyaret ettiklerini vurgulayan İl Müdür Yardımcısı Zil, "Ev ziyaretleri kapsamında il merkezi, ilçe ve köylerdeki şehit yakınlarının ve gazilerimizin çoğunu ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz yıl içerisinde de devam etmekte. Bu ziyaretlerde şehit yakınlarına, sahip oldukları haklar anlatılıp gerekli yönlendirmeler yapılıyor. Devletin her zaman kendilerinin yanında olduğu mesajı verilen, vatanımızın müdafaasında şehit düşen askerlerimizin yakınları ve gazilerimizle iletişimimin güçlendirilmesi amaçlanan ziyaretlerimiz, söz konusu aileler tarafından takdirle karşılanıyor. Kurum olarak şehit yakınlarımıza ve gazilerimize daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunabilmeyi ve onlarla birlikte olabilmeyi önemsiyoruz. Bu anlayışla şehit ve gazi çocuklarına yönelik kültür gezilerini sürdürüyoruz." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.