Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selahattin Demirtaş'tan 'Ayşe Öğretmen' açıklaması

Selahattin Demirtaş'tan 'Ayşe Öğretmen' açıklaması

Partisinin İstanbul il konferansında konuşan HDP Eş Başkan Selahattin Demirtaş, "Bir kadın televizyona bağlanıp 'çocuklar ölmesin' diyor, barış mesajı verilmesi bütün devlet mekanizmasını harekete geçiriyor. Çünkü barış diyenler başlarına ne geleceğini görsün istiyorlar" dedi.

  • Ege Postası
  • 10.01.2016 - 15:29
HDP Eş Başkan Selahattin Demirtaş, partisinin İstanbul il konferansında konuştu. Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programına telefon bağlantısı ile katılarak "Doğuda yaşananlara dikkat çekmek" isteyen ve öğretmen Ayşe Çelik olduğunu söyleyen izleyiciye yönelik tepkilere değinen Demirtaş, "Biri barış olsun dediği için neden bu kadar saldırıya uğruyo? Çünkü barış diyenler başlarına ne geleceğini görsün istiyorlar" dedi. 
 
Demirtaş'ın konuyla ilgili sözleri şöyle:
"Bir kadın televizyona bağlanıp 'çocuklar ölmesin' diyor, barış mesajı verilmesi bütün devlet mekanizmasını harekete geçiriyor. Biri barış olsun dediği için neden bu kadar saldırıya uğruyo? Çünkü barış diyenler başlarına ne geleceğini görsün istiyorlar. Öyle bir İslam'ı var ki AKP'nin; hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet serbest. Cenazeye işkence serbest. Yalan, iftira serbest. AKP dininde her türlü ahlaksızlık serbest. Bebekler ölüyor, 'İslam orduları haçlılara karşı direniyor' diye gaz veriyorlar."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.