Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk İnan: Üçüncü şampiyonluğu kazanıp, dördüncü yıldızı takmak istiyoruz

Selçuk İnan: Üçüncü şampiyonluğu kazanıp, dördüncü yıldızı takmak istiyoruz

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Selçuk İnan, bu sezon üçüncü şampiyonluğu kazanıp dördüncü yıldızı takmak istediklerini söyledi. Sabah yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan genç oyuncu, şampiyonluk...

  • Ege Postası
  • 14.07.2013 - 15:40
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Selçuk İnan, bu sezon üçüncü şampiyonluğu kazanıp dördüncü yıldızı takmak istediklerini söyledi.

Sabah yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan genç oyuncu, şampiyonluk yarışının her zaman oldukça zorlu geçtiğini belirterek, "Biz bu sezon üçüncü şampiyonluğu da kazanıp mutlu olmak istiyoruz. Asıl hedefimiz dördüncü yıldızı takmaktır. Bu zor olacak ama çok çalışıp ipi göğüslemek istiyoruz." dedi.

Bir gazetecinin, 'Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında olmama ihtimali var. Bu sizin için dezavantaj olur mu'' sorusuna yıldız oyuncu, "Ben bu görüşlere katılmıyorum. Avrupa'da maç yapmak ligimizi etkiliyor ya da etkilemiyor gibi konşumak yersiz. Bazen Avrupa ve Şampiyonlar Ligi'nde aldığınız bir galibiyet sizi ligde çok iyi motive edebilir. Devamında iyi bir seri yakalayabiliyorsunuz. Yorgunluk diyeceksiniz ama tabi fiziksel açıdan etkiliyor olabilir. Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve diğer Anadolu kulüpleri zaten çok güçlüler. Bu önemli değil. Bizi her türlü zorlayacaklarını düşünüyorum. Çünkü çok iyi transferler yaptılar. Bu sene şampiyonluk yarışı çok farklı geçecek diye düyünüyorum." diye cevapladı.

Öte yandan TFF'nin almış olduğu yabancı sınırlamasının Türk oyuncuları nasıl etkileyeceğinin sorulması üzerine Selçuk, şunları dile getirdi:

"Çok önemli alınmış bir karar olmasına rağmen bir çok kulübü zor durma bıraktı. Yabancı konusu biz Türk oyuncuları çok etkileyeceğini düşünmüyorum. İsterse yabancı sayısı serbest bırakılsın. Biz Türk oyncular olarak kendimize güveniyorz. Eğer bizden iyisi gelecekse buyursun gelsin oynasın. Hakikaten yabancı getiriyorsanız Türk oyunculardan iyiyse takıma bişeyler katabilecekse gelebilirler.

Bundan önce hocamız bize yabancı oyuncu sayısının serbest bırakılmasını istediğini söyledi. Buna eğer kriter konacaksa millilik kriteri, para kriteri gibi bunlar olacaksa buyursun gelsinler. Bizim hiçbir çekincemiz yok. Şimdi alınmış bir karar var. 6 yabancı. Geçen sene de 6 yabancı sahada oluyordu. 2 tane de yedekte bekliyordu. Bu sene o iki yedek de olmayacak. Bu sezon bize daha çok iş düşecek. Dolayısıyla bunun farkında olarak bunun da altından kalkacağımızı düşünüyorum."

Başka bir gazetecinin 'Avrupa'da başarı mı, yoksa ligde şampiyonluk mu'' şeklindeki sorusuna ise yıldız oyuncu, "Avrupa'da başarı derken Şampiyonlar Ligi kupası olacaksa Şampiyonlar Ligi kupasını tercih ederim. Ama daha önce de söylemiştim bizim Avrupa liginde istikrarlı olmamız gerekiyor. Oranın takımı olmamız gerekiyor. Bunun için de ligde şampiyon olmanız gerekiyor. Bunun da farkındayız. Bunun için öncelikle benim kişisel olarak hedefim ligi kazanmak. Şampiyonlar Ligi'nde de gidebildiğimiz yere kadar gitmek. " diye cevapladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.