Dolar 34,2053
%-0.05
Euro 37,5566
%0.22
Altın 2.889,740
%0.7
Bist-100 9.011,00
%-1.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuklu Belediyesi Sille'de tarihi canlandırıyor

Selçuklu Belediyesi Sille'de tarihi canlandırıyor

Konya Selçuklu Belediyesi, 'Tarih Sille’de Canlanıyor' projesiyle Mevlana Kalkınma Ajansı’ndan (MEVKA) mali destek hakkı kazandı.     Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Gürbüzer ve Mevlana Kalkınma Ajansı Genel...

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 15:20
Konya Selçuklu Belediyesi, 'Tarih Sille’de Canlanıyor' projesiyle Mevlana Kalkınma Ajansı’ndan (MEVKA) mali destek hakkı kazandı.

    Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Gürbüzer ve Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Ahmet Akman tarafından imzalanan sözleşme ile mülkiyeti Selçuklu Belediyesi’ne ait 2 adet tarihi evin tadilat ve restorasyon çalışmaları yapılacak. Proje ile Sille’nin tarihini, kültürünü ve sosyal yaşantısını yansıtacak turistik mekanlar oluşturulacak.

    Mali destek programının MEVKA'nın sorumluluk bölgesindeki turizmin çeşitlendirilmesi ve altyapısının güçlendirilmesini amaçladığını belirten Ayhan Gürbüzer, "Sille projesi programın genel amacına uygun bulunduğu için MEVKA'dan mali destek almaya hak kazandı. 'Tarih Sille'de Canlanıyor' projesi Sille'deki turistik öneme sahip tarihi, kültürel ve doğal varlıkların tadilat ve restorasyon yoluyla ihya edilmesini öngörüyor." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.