Dolar 34,1141
%0.29
Euro 38,0501
%-0.02
Altın 2.863,400
%1.21
Bist-100 9.915,00
%-0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sele kapılan kayınvalidenin cesedi bulundu, gelini aranıyor

Sele kapılan kayınvalidenin cesedi bulundu, gelini aranıyor

Trabzon'da dün sele kapılarak kaybolan Taşdelen köyünden Şakire Ateş'in cesedine ulaşılırken, gelini Neriman Ateş'in aranmasına devam ediliyor. Konuyla ilgili bilgi veren Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, "Heyelan sonrası kapanan...

  • Ege Postası
  • 20.08.2013 - 11:01
Trabzon'da dün sele kapılarak kaybolan Taşdelen köyünden Şakire Ateş'in cesedine ulaşılırken, gelini Neriman Ateş'in aranmasına devam ediliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, "Heyelan sonrası kapanan Yomra Özdil bağlantı yolu birçok yerinden kopmuş durumda. Bu yol kısmen temizlendi ve kontrollü olarak trafiğe açıldı. Selden zarar gören köylerimizin acil olarak içme suyuna ve yiyeceğe ihtiyacı var. Greyderlerimiz yolların üzerini temizliyor, içme suyu, yiyecek ulaştırmaya çalışıyoruz. Gülyurdu, Kömürcüler, Kayabaşı, Şanlı ve Pınarlı köylerinin yolları kapalı. Gelen acil isteklere göre iş makinalarımızı yönlendirip yolları açıyoruz." dedi.

Trabzon'un doğusundaki Yomra, Arsin ve Araklı ilçelerinde dün öğleden sonra etkili olan şiddetli yağış sele dönüşmüştü. Yağış anında fındık topladıkları belirtilen iki kadın sele kapılarak kaybolmuştu. Sabah yapılan aramalar sonucu Taşdelen köyünden Şakire Ateş'in cesedine ulaşılırken, gelini Neriman Ateş'in aranmasına devam ediliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.