Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu’ndan barış ve kardeşlik mesajı

Selvitopu’ndan barış ve kardeşlik mesajı

Karabağlar Belediyesi yaklaşık 200 kişinin katıldığı iftar yemeği düzenledi. Yoğun ilginin gösterildiği yemekte barış ve kardeşlik mesajları verildi. Ramazan ayının önemine değinen Başkan Selvitopu, ülkemizin çevresindeki olaylara baktığımızda dayanışmanın ne kadar gerekli olduğunun açıkça görüldüğünü söyledi.

  • Ege Postası
  • 18.07.2014 - 10:29
İZMİR-Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ramazan ayı nedeniyle bir iftar daveti düzenledi. Uzundere’deki sosyal tesiste düzenlenen davete, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz,  Karabağlar İlçe Müftüsü Abdülcebbar Altun,  Karabağlar Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özer Matur, siyasi parti temsilcileri, eski ve yeni belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.



Tek vücut olmalıyız

Tüm konuklarını tek tek kapıda karşılayıp onlara “Hoşgeldiniz”diyen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Ramazan ayının İslam dünyasında hoşgörü, barış ve kardeşlik ayı olduğunu hatırlattı. İftara katılan tüm konuklara teşekkür eden Başkan Selvitopu yaptığı konuşmada dayanışma mesajı verdi.
 
Selvitopu, “Ramazan ayı bilindiği gibi İslam dünyasının hoşgörü, barış ve kardeşlik ayıdır. Bu aylarda barışı, hoşgörüyü geliştirmek, pekiştirmek hepimizin görevi olmalıdır. Özellikle ülkemizin çevresindeki olaylara baktığımızda kendi ülkemizde dayanışmayı, kardeşliği geliştirmenin ne kadar gerekli olduğu açıkça görülmektedir. Bu aylarda, bu tür günlerde bizlere düşen birlikte, dayanışma içerisinde tek vücut olmaktır.” Diye konuştu.
Karabağlar İlçe Müftüsü Abdülcebbar Altun'un bereket duasının ardından konuklar hep birlikte oruç açtı. İftar yemeğinde ayrıca, tasavvuf müziğinden eserler de seslendirildi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.