Dolar 34,2263
%-0.04
Euro 37,5888
%-0.11
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu’nun yoğun hafta sonu mesaisi

Selvitopu’nun yoğun hafta sonu mesaisi

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, hafta sonu yoğun bir mesaiye imza attı. Program kapsamında Başkan Selvitopu; esnaf ziyaretleri, kahve toplantıları ile çeşitli etkinliklere katıldı.

  • Ege Postası
  • 19.10.2015 - 11:00
İlk programına belediye binasında gerçekleştirilen başkan eşleri toplantısıyla başlayan Selvitopu, ardından 3.yıl etkinlikleri kapsamında İzmir Kadınlar Birliği Derneği (İZKAB) tarafından Üçyol’daki Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa katıldı. Sabah kahvaltısında 200 kadar dernek üyesiyle bir araya gelen Selvitopu, dernek üyeleri tarafından yapılan ve sergilenen el sanatları ürünleri sergisini gezdi. 
Geliri öğrencilere burs olacak
Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Melek Erdemir sergi hakkında Başkan Selvitopu’nu bilgilendirerek,  bir yıl boyunca 20 kursiyere eğitim verildiğini ve boncuk nakışı, kurdele nakışı, hesap işi, katı sanatı, titanyum ve quilingden oluşan el sanatları sergisini Karabağlar halkının beğenisine sunduklarını söyledi. Erdemir ayrıca, ürünlerin satışından elde edilecek gelirin öğrencilere burs olarak döneceğini söyledi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da el sanatı ürünlerinden satın alarak derneğe katkıda bulundu. İZKAB Başkanı Aydan Nacar ise hem katılımından dolayı hem de derneğe vermiş olduğu destekten dolayı Başkan Selvitopu’na teşekkür etti.
Sorunları aktardılar 
İZKAB’ın etkinliğinin ardından Sarıyer Mahallesi’nde esnafı ziyaret eden Selvitopu, sorunları dinledi, istek ve önerileri aldı. Kahve toplantısıyla da mahalle sakinleriyle bir araya gelen Selvitopu’na vatandaşlar özellikle ulaşım konusunda yaşadıkları sıkıntıları aktardılar ve kentsel dönüşüm konusunda bilgi aldılar. Vatandaşlar ayrıca, Başkan Selvitopu’nun ziyaretlerinden ve sürekli halkla iç içe olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Selvitopu da bundan sonra da halkla buluşmaları ve esnaf ziyaretlerini sürdüreceğini söyledi. 
Başkan Selvitopu Sarıyer Mahallesi’ndeki programın ardından Bozyaka ve Günaltay’da da toplantılara devam etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.