Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sema Toroslu öğrenciler, İngilizcelerini ABD'de pekiştirecek

Sema Toroslu öğrenciler, İngilizcelerini ABD'de pekiştirecek

Antalya'nın Manavgat ilçesi Özel Toros Sema Ortaokulu öğrencilerinden bir grup gezi ve 18 günlük dil pratiği yapmak için Amerika Birleşik Devletleri'ne(ABD) gitti. Metropolitan Education Şirketi aracılığı ile Amerika'ya giden öğrenciler,...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 16:28
Antalya'nın Manavgat ilçesi Özel Toros Sema Ortaokulu öğrencilerinden bir grup gezi ve 18 günlük dil pratiği yapmak için Amerika Birleşik Devletleri'ne(ABD) gitti.
Metropolitan Education Şirketi aracılığı ile Amerika'ya giden öğrenciler, 18 günlük süre içinde gezi yanı sıra Newyork'taki İngilizce dil okulunda dil pratiği yapacakları belirtildi.
Öğrencilerin başında ABD'de dil öğrenim kursuna Özel Toros Sema Ortaokulu İngilizce Bölüm Başkanı Nafiz Mutlutürk'le bulunduğunu belirten Okul Müdürü Hüsamettin Önder, yaptığı açıklamada, dil kursu ile birlikte Beyaz Saray, Kongre Binası, NASA Müzesi, Harvard Üniversitesi, Neywork Hofstra Üniversitesi, Boston ve Newyork'u gezeceklerini kaydetti. Önder, " Newyork Hofstra Üniversitesi kampusunda konaklayan öğrencilerimiz, üniversite öğretmenlerinden ders alıyor ve İngilizceyi dünyada en çok konuşulan Amerikan aksanıyla yerinde ve bol bol pratik yaparak öğreniyorlar. Aynı zamanda üniversitede beraber kaldıkları farklı milletlere mensup öğrencilerle tanışarak farklı ülke ve kültürleri de tanıma fırsatı buluyorlar. Amerika’da bulundukları süre boyunca derslerde, gezilerde, alışverişte ve diğer tüm etkinliklerde İngilizce iletişime geçerek pratik yapıyorlar. Öğrencilerimiz 18 günlük programı 4 Temmuz'da ülkemize döneceklerdir." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.