Dolar 34,2557
%0.05
Euro 37,6515
%0.05
Altın 2.912,740
%-0.3
Bist-100 9.066,00
%-0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Semih Şentürk’ten Başkan Sındır’a teşekkür

Semih Şentürk’ten Başkan Sındır’a teşekkür

Son günlerde Galatasaray’a transfer olacağı konuşulan Fenerbehçeli Milli Futbolcu Semih Şentürk, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay sındır’ı ziyaret etti. Futbola Çamdibigücü’nde başlayan Semih, Başkan Sındır’a imzalı formasını hediye ederken, “Kendisinin geleceğin sporcularına ve amatör kulüplere sağladığı katkıları biliyor ve teşekkür ediyorum’’ dedi

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 09:12
İZMİR - Futbola amatör olarak Çamdibigücü’nde başlayan ve oradan Fenerbahçe’ye transfer olan yıldız oyuncu, tatilini geçirmek üzere geldiği İzmir’de, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı makamında ziyaret etti.

Semih’in Bornova’nın gururu olduğunu söyleyen Başkan Sındır, ‘‘Semih, Çamdibimizi, Bornovamızı sadece ulusal değil, uluslararası alanlarda da başarıyla temsil eden bir kardeşimizdir. Her zaman gururumuz olmuştur. Hangi takımda oynarsa oynasın onun attığı goller Bornovalılar için gurur kaynağı oluyor. Her zaman göğsümüzü kabartıyor. Kendisini kutluyorum ve başarılarının devamın diliyorum’’ diye konuştu.

Doğduğu, büyüdüğü ve futbola başladığı ilçenin belediye başkanını ziyaret etmenin mutluluk verici olduğunu söyleyen Semih Şentürk de, ‘‘Kendisinin geleceğin sporcularına ve amatör kulüplere sağladığı katkıları biliyor ve teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.