Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Semiha Paçacı'dan liste eleştrisi

Semiha Paçacı'dan liste eleştrisi

Milletvekili aday adaylığı için AK Parti İzmir Sosyal Politikalar İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Semiha Paçacı, adayların belli olmasının ardından sosyal medya hesabında yaptığı açıklamayla aday listesine tepki gösterdi. Paçacı, Binali Yıldırım, Hamza Dağ ve Erkan Kandemir'i etiketleyerek, İzmir AK Parti Yürütme Kurulu'ndan bir ismin yer almamasını eleştirdi.

  • Ege Postası
  • 10.04.2023 - 13:17
  • Güncelleme: 10.04.2023 - 14:00

EGEPOSYASI- Seçime katılacak partiler milletvekili aday listesini dün Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etti. Aday listelerinin belli olmasının ardından listeleri beğenmeyenler tepki göstermeye başladı.

AK Parti milletvekili aday adayı ve eski AK Parti İzmir Sosyal Politikalar İl Başkan Yardımcısı Semiha Paçacı da AK Parti'nin İzmir listesine tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Paçacı, AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'i etiketleyerek, İzmir Yürütme Kurulu'ndan bir tek kişinin bile aday gösterilmenesini eleştirdi.

Paçacı Twitter'dan yaptığı açıklamada " İzmir Mv Adaylarımıza başarılar diliyorum. #YarınDeğilHemenŞimdi İzmir Yürütme Kurulumuzdan tek bir kişinin aday olmamasını sormak istiyorum. Bu kadar beğenmediğiniz yürütmeyi 4 yıldır niye değiştirmediniz? @by @avhamzadag @erkankandemir " dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.