
Semtevlerinde yeni yıl coşkusu
Gaziemir Belediyesi Cumhuriyet Semtevi kursiyerleri, belediyenin düzenlediği yeni yıl balosuyla 2013’e elveda, 2014’e merhaba dedi. Çekilişle onlarca hediyenin dağıtıldığı kutlamada kadınlar gönüllerince eğlenerek koca bir yılın stresini atma şansı buldular. .
- Ege Postası
- 30.12.2013 - 11:55
2013 yılının belediye ve Gaziemir için çok iyi geçtiğini söyleyen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Hayata geçirdiğimiz projelerle siz kadınlarımızın ekonomik ve sosyal hayatta daha aktif olmanızı sağlayarak hayatlarınıza dokunuyoruz. Yeni yılda, ailenizle sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum” dedi. Kursiyerler, Başkan Şenol’a kendi el emekleri olan ve içinde Şenol’un fotoğrafının yer aldığı ‘duvar saati’ hediye etti.
Sürpriz çekiliş, özel hediyeler
Yeni yıl kutlamasında ilçede faaliyet gösteren firmalar ve belediyeni hazırladığı hediyeler özel çekilişle sahiplerini buldu. Büyük heyecanın yaşandığı çekilişte birinci şanslı numaranın sahibi Zühra Tahtabaş buzdolabı, ikinci talihli Satı Yurtseven çamaşır makinesinin, üçüncü şanslı numaranın sahibi Sevilay Akdağ ise bulaşık makinesinin sahibi oldu. Salonu tıklım lım dolduran kadınlar yapılan çekilişin ardından düzenlenen müzikli eğlencede bir yılın stresini atma fırsatını buldular.
Yorum Yazın