Dolar 34,2014
%0.06
Euro 38,1080
%0.04
Altın 2.895,100
%-0.03
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül'ün hedefinde yine Kocaoğlu vardı: Bitirdiği tek iş 'Çete'

Şengül'ün hedefinde yine Kocaoğlu vardı: Bitirdiği tek iş 'Çete'

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun başladığı hiçbir projeyi bitiremediğini ifade ederek, “Çete kitabı Aziz Kocaoğlu'nun başlayıp bitirdiği tek iş” dedi.

  • Ege Postası
  • 22.10.2012 - 18:49
İZMİR -AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı, Bostanlı Altınbalık Restoran’da, AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül’ün katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetimleriyle partililer katıldı.

KARŞIYAKA VURGUSU

İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin açılış konuşmasını yaptığı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda, Sürekli’nin ardından kürsüye çıkan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, son zamanlarda yapılan kamuoyu araştırmalarında İzmir ve özellikle Karşıyaka’da AK Parti’nin gücünü arttırmış olduğunu vurguladı. Şengül, “Kimse Karşıyaka'yı kalesi olarak görmesin. Karşıyakalı duyarlıdır. Karşıyaka'nın tokatı serttir. Karşıyaka bunun haberlerini vermeye başladı” dedi.

ÇETE KİTABINA GÖNDERME

Konuşmasında Aziz Kocaoğlu’nun ‘Çete’ kitabını da eleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, “Karşıyaka’da ve dolayısıyla İzmir’de ne yazık ki siyaset bu coğrafyanın ve insan kaynağının potansiyeli esas alınarak yapılmadı. Karşıyakalıların ve dolayısıyla İzmirlilerin yaşam tarzı üzerinden yapıldı. Sanal korkular üretilerek halkımıza endişe pompalandı. Aziz Kocaoğlu gitmiş sipariş üzere Çete diye bir kitap yazdırmış. İdeoloji siyasetinin belki de uğramaması gereken bir siyasi mecrada hizmetin, belediyeciliğin kitabını yazmak yerine böyle bir girişimde bulunmuş. Kendisini tebrik ediyorum. Zira bu adım İzmir için bir şey ifade etmese de kendi icraatları açısından önemli bir proje. Zira bu kitap sipariş üzere de olsa 2009’dan bu yana Aziz Kocaoğlu’nun başlayıp bitirttiği tek iş” diye konuştu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun gündeme getirdiği, "Otobüslere adam koymayın" açıklamasına tepki gösteren Şengül, "Eğer Kocaoğlu'nu eleştirenler otobüsten indirilse otobüste kimse kalmaz. İnsanlar kendisine verilen sözleri yerine getirmeyen belediye başkanını yüksek sesle eleştirmeye başladı. Eğer Kocaoğlu’nu eleştirenleri otobüsten indirirsek otobüste yolcu kalmaz. Otobüsler bomboş yoluna devam eder” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.