Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül’den yerelde ittifak değerlendirmesi: İzmirimiz için hayırlı olsun

Şengül’den yerelde ittifak değerlendirmesi: İzmirimiz için hayırlı olsun

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin İzmir’de de büyükşehir belediye başkan adayı göstermeyecekleri yönündeki açıklamasını değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “Ülkemiz ve İzmirimiz için hayırlı olsun. İnşallah MHP ile işbirliği içinde yerel seçimlerde de iyi bir çalışma yaparak, İzmir’in yıllardır CHP yönetiminde olup birikmiş sorunlarını çözebilecek güçlü bir belediye başkan adayı ve kadrosu ile beraber başarıya ulaşırız. Bu açıklama bizim teşkilatlarımızı daha da motive etmiştir. Cumhur ittifakı olarak İzmir'de başarılı olacağız” dedi. Şengül’den yerelde ittifak değerlendirmesi;

  • Ege Postası
  • 24.11.2018 - 12:38

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti ile MHP’nin yerel seçimlerde belli yerlerde işbirliği yapma kararının ardından MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Antalya’daki Belediye Başkanları Toplantısı'nda İzmir’in de aralarında bulunduğu 3 büyük kentte belediye başkan adayı çıkarmama kararını Egepostası’na değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, kararın İzmir ve Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu.

BU AÇIKLAMA TEŞKİLATLARIMIZI DAHA DA MOTİVE ETMİŞTİR

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bir süre önce Cumhur İttifakı’nda yaşanan sıkıntının geçmesini ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda MHP ile işbirliği yapacak olmalarını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, kararın partisinin teşkilatında da heyecan yarattığını ve motive ettiğini söyledi.

İZMİR’İN CHP YÖNETİMİNDEKİ BİRİKMİŞ SORUNLARINI ÇÖZEBİLECEK...

İl Başkanı Şengül, “Ülkemiz ve İzmirimiz için hayırlı olsun. MHP ile zaten devam eden Cumhur ittifakımız var. Belki geçen süreç içerisinde ufak tefek sıkıntılar olsa da, Cumhur İttifakı’nın arka planında ittifakın güçlü iradesi sonunda kazandı. İnşallah MHP ile işbirliği içinde yerel seçimlerde de iyi bir çalışma yaparak, İzmir’in yıllardır CHP yönetiminde olup birikmiş sorunlarını çözebilecek güçlü bir belediye başkan adayı ve kadrosu ile beraber başarıya ulaşırız. Bu açıklama bizim teşkilatlarımızı daha da motive etmiştir. Cumhur ittifakı olarak İzmir'de başarılı olacağız. Ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olsun diyorum” değerlendirmesini yaptı.

İLÇELERDEKİ KARARLARINA DA SAYGI DUYUYORUZ

MHP’nin İzmir’in 30 ilçesinde kendi adaylarıyla seçime girecek olmasını da değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül, “Hayırlısı. Büyükşehirde o destek önemli. İlçelerdeki kararlarına da saygı duyuyoruz. İlçelerde onlar da alabildikleri kadar ilçeyi almayı planlıyor” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.