Dolar 34,2538
%0.04
Euro 37,6115
%-0.05
Altın 2.908,700
%-0.44
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serdivan Belediyesi ödüllü resim yarışması

Serdivan Belediyesi ödüllü resim yarışması

Sakarya'da Serdivan Belediyesi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen ödüllü resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Serdivan ilçesindeki okullardan ön elemeden geçen 200 eserin...

  • Ege Postası
  • 25.04.2013 - 18:50
Sakarya'da Serdivan Belediyesi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen ödüllü resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Serdivan ilçesindeki okullardan ön elemeden geçen 200 eserin katıldığı yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri, belediyenin Kültür ve Kongre Salonu'nda düzenlenen törenle verildi. Yarışamada, Mehmet Zorlu Ortaokulu öğrencisi Birsu Durak, ilçe birincisi oldu. Törende konuşan Serdivan İlçe Kaymakamı Ramazan Şahin, genç bir ilçe olan Serdivan'da eğitim ve kültür faaliyetlerinin ön plana çıkarılması için çalıştıklarını söyledi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da çocukların renkli dünyasına yolculuk yapmaya vesile olan yarışmada dereceye giren eserlerde ilham alınacak detayların olduğunu belirterek, ''Bu yeteneklerini medeni cesaret göstererek ortaya koyan çocuklarımızı gözlerinden öpüyorum'' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.