Dolar 34,0829
%0.2
Euro 38,0422
%-0.04
Altın 2.834,670
%0.19
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sevdiklerinizi şımartacak tatlı tarifleri

Sevdiklerinizi şımartacak tatlı tarifleri

Stresi önleyen ve kişiye mutluluk hormonu sağlayan tatlıların gün içinde belli miktarda tüketilmesi gerekir. Enerjinizi artıracağı gibi yorgunluğunuzu da alır.

  • Ege Postası
  • 18.12.2017 - 16:09

 

Stresi önleyen ve kişiye mutluluk hormonu sağlayan tatlıların gün içinde belli miktarda tüketilmesi gerekir. Enerjinizi artıracağı gibi yorgunluğunuzu da alır. Birbirinden farklı tatlı tarifleri hazırlayarak profesyonel ustalara taş çıkarın. Kenton markasının ürünlerini takip ederek tatlınıza hem lezzet katar hem de görsel güzelliğini artırırsınız.

Ferahlatan Tatlı Tarifleri

Yaz ayında özellikle ağır tatlılar yerine buz gibi tatlılar tercih edilir. Bitkisel jeller ve puding çeşitleriyle hazırlayacağınız tatlı tarifleri ile yaz ayının bunaltıcı sıcağını hissetmeyin. Hazırladığınız tatlıları buzdolabına koyun ve donduktan sonra üzerine hazır sos dökün. Kısa sürede hazırlayacağınız tatlar sayesinde misafirlerinize de güzel sürprizler hazırlayın.

Şerbetli Tatlı Tarifleri

Geleneksel şerbetli tatlıları usta şefler gibi hazırlayabilirsiniz. Kenton markasının ürünlerini kullanarak kısa sürede tatlınızı hazırlar ve sofranıza lezzet katarsınız. Sizlere verilen ölçüleri kullanmanız yeterli. Tarif aramanıza da gerek yok. Aldığınız ürünün arka kısmında hazırlayacağınız tatlıyla ilgili tüm bilgiler mevcut. Siz sadece malzemeleri karıştırma kabına koyun ve kısa sürede tatlınızı hazırlayın.

Geleneksel Tatlarla Özel Lezzetler

Kazandibi, kadayıflı muhallebi, revani, keşkül, sakızlı muhallebi, sütlaç, aşure ya da irmik helvası canınız çektiği zaman pratik şekilde Kenton markasının ürünleriyle hazırlayabilir ve dilediğiniz şekilde özel süslerle renklendirebilirsiniz. İrmik helvası yapmak istiyorsanız tam kıvamında tutturmanız için hazırlanmış irmik helvası karışımını kullanabilirsiniz. Şeker ilave etmeden hazırlayacağınız tatlarla harika lezzetlere imza atacaksınız. Kıvamına uygun hazırlayacağınız lezzetlerle herkesi şaşırtın. Ev yapımı lezzetinde aşure hazırlamanız ise oldukça kolay. Ön pişirilmiş kuru meyveler ve kuru bakliyatlar ile hazırlanan aşure karışımını tencereye boşaltıp üzerine su ekleyin ve kısa sürede pişirip, servise sunun.

Yüzde yüz Türk sermayeli bir ürün olan Kenton ile tatlılarınızı hazırlayın ve her zaman adınızdan söz ettirin. https://www.kenton.com.tr/kategori/tarifler/  sitesini ziyaret ederek istediğiniz ürün hakkında bilgi alabilir ya da tarifler bölümünden istediğiniz tatlı tarifini öğrenebilirsiniz. Hazırlanması oldukça kolay olan ürünlerin hepsi helal sertifikalıdır. Kullanılan hammaddeler ise Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygundur. Kenton markasının ürünlerinde titiz bir kalite kontrol sistemi mevcut olup tüm girdi kontrolleri sistemli şekilde yapılır.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.