Dolar 34,1101
%-0.15
Euro 38,2787
%0.3
Altın 2.899,450
%-0.71
Bist-100 9.674,00
%-1.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şevket Yılmaz Hastanesi çalışanları ‘Mazeret Yok’ dedi

Şevket Yılmaz Hastanesi çalışanları ‘Mazeret Yok’ dedi

Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli, Dr. Şaban Kızıldağ’ın 'Mazeret Yok' isimli tek kişilik gösterisi ile stres attı.         Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 10:01
Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli, Dr. Şaban Kızıldağ’ın 'Mazeret Yok' isimli tek kişilik gösterisi ile stres attı.

        Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe, Bursa Kamu Hastaneler Birliği Mali Hizmetler Başkanı Av. Muhlis Eren, hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı. Hastane yöneticisi Prof. Dr. Rüstem Aşkın, personelin yoğun çalışma temposunun farkında olduklarını, bu tempoda 'Mazeret Yok' gösterisi ile onların stresten uzaklaştırmak istediklerini ifade etti.

    Ardından Dr. Şaban Kızıldağ tarafından gerçekleştirilen gösteri renkli görüntülere sahne oldu. Güldürürken düşündüren etkinliğe zaman zaman hastane personeli de aktif olarak katıldı.

        Gösterinin sonunda Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. İsmail Özcan tarafından Dr. Şaban Kızıldağ’a çiçek takdim edildi. Dr. Şaban Kızıldağ ise Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Rüstem Aşkın’a kitaplarını hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.