Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seyitler ortak kanaat için delegeye danışacak

Seyitler ortak kanaat için delegeye danışacak

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) tarafından görevden alınan AK Parti Bayraklı eski İlçe Başkanı Erdal Seyitler ilçe yönetimiyle birlikte görevden alınmasını yargıya taşıyıp taşımamakla ilgili önemli bir karar aldı. MKYK tarafından verilen kararın gerekçesiyle birlikte kendisine ulaşmasının ardından görevden alınan ilçe yöneticileriyle bir araya gelen Seyitler ilçe kongresinde kendisini genel merkezin adayına karşı destekleyen delegeye danışma kararı aldı.

  • Ege Postası
  • 21.02.2013 - 14:07
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Bayraklı’da uzun zamandır yaşanan belirsizlik MKYK’nın ilçe Başkanı Seyitler ve yönetimini görevden almasıyla sonuçlanmıştı. Görevden alınmasının ardından kararın gerekçesini bekleyen ve geçtiğimiz gün beklediği gerekçeye kavuşan Seyitler “parti menfaati gereği” görevden alınmasını öğrendikten sonra harekete geçti. Süreçte ilçe yönetimiyle birlikte siyaset yasağı alıp almayacağı ve konuyu yargıya taşıyıp taşımayacağı merak konusu olan Seyitler sürpriz bir karar aldı.Görevden alınan ilçe yöneticileriyle bir araya gelen ve kritik bir toplantı yapan Seyitler, kendisini ilçe kongresinde başkanlığa taşıyan delegeye danışma kararı aldı. Yöneticilerle fikrini paylaşan Seyitler’e tam destek gelirken Bayraklı’da görevden alınan ilçe yöneticileri seçildikleri mahallelere gidip delegelere hem yaşanan süreci anlatacaklar hem de konuyu yargıya taşıyıp taşımama konusunda fikirlerini alacaklar.

SEYİTLER: AKAY'A KIRGINIM HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

“KURUL KARARI MAHKEME DENETİMİNE AÇIK”


Haksızlığa uğradığını ve arkadaşları ile birlikte mağdur olduklarını ifade eden Seyitler,kendisini ve
arkadaşlarını başkanlığa taşıyan delegeye danışacağını söyledi. Seyitler, Tüzükte 58’inci ve 59’uncu madde açıktır. Kurul kararı mahkeme denetimine açıktır.verilen bir kurul kararı…Gönlümde konuyu yargıya taşımak yatıyor. Ancak beni başkanlığa delegeler getirdi. Süreçte onlara danışmak istiyorum. Kongremiz son derece demokratik oldu. Nede? Çünkü genel merkezin adayına karşı beni desteklediler.Yaşadığımız süreci ilçe yöneticilerimiz mahallelerinde anlatacaklar. Haksızlığa uğradığımızı ifade edecekler. Ben ortak kanaat oluşmasını istiyorum. Delegenin de fikrini alarak bu kararı oluşturacağız. Kararda tabanın desteğinin olmasını istiyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.