Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sezer: Tarımdaki emek göz ardı edilemez

Sezer: Tarımdaki emek göz ardı edilemez

CHP İkinci Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Sezer, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde Kemalpaşa, Soğukpınar, Yukarı Kızılca, Aşağı Kızılca ve Armutlu’da köylülerle bir araya gelen Sezer gençlere ve tarım politikalarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

  • Ege Postası
  • 16.05.2015 - 11:13
Türkiye’nin tarımdaki potansiyelinin değerlendirilemediğini dile getiren Sezer, tarımsal girdi maliyetlerinin düşürülmesi gerektiğini ifade etti. Hızlı nüfus artışının, göçlerin ve sanayileşmenin tarım arazilerini hızlı bir şekilde yok ettiğini anlatan milletvekili adayı AKP iktidarının bu hususları görmezden gelerek çiftçiyi yok saydığını belirtti. Suya, toprağa, berekete ve doğanın bize sunduğu güzelliklere, emeğin ve kalkınmanın sembolü olan çiftçilere gereken desteğin verilmesi gerektiğini aktardı.

Hüseyin Sezer, emeğiyle var olan çiftçilerin CHP iktidarıyla tekrar milletin efendisi olacağını belirtti. Tarımda örgütlenmenin, pazarlamanın, sulama yatırımlarının önemine değinen Sezer, CHP iktidarıyla tüm sorunların çözümleneceğini, mazotun, gübrenin, elektrik ve ilaçların maliyetlerinin en aza indirileceğinin altını çizdi. Gelecekten umutsuz olan gençlerimizin ancak CHP iktidarıyla yüzlerinin gülebileceğine değinen milletvekili adayı halkın yaşam standardını yükseltecek politikalar üretmeye devam edeceklerini belirtti. Çiftçileri ve tüm gençleri AKP’nin zorbalıklarla yüklü kıskacı altından kurtarmayı boynunun borcu olduğunu ifade etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.