Dolar 34,2672
%0.3
Euro 37,4759
%-0.12
Altın 2.898,010
%0.3
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Shota Arveladze: İstediğimiz tempoyu ortaya koyamayınca maçı kaybettik

Shota Arveladze: İstediğimiz tempoyu ortaya koyamayınca maçı kaybettik

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Eskişehirspor karşısında istenilen tempoyu ortaya koyamayınca maçı kaybettiklerini söyledi.Takımının kendi sahasında Eskişehirspor'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın...

  • Ege Postası
  • 29.09.2013 - 21:41
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Eskişehirspor karşısında istenilen tempoyu ortaya koyamayınca maçı kaybettiklerini söyledi.

Takımının kendi sahasında Eskişehirspor'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Gürcü teknik adam, "Bugün biraz yavaş oynadık. Beklediğimiz tempoyu bulamadık. Daha hırslı, agresif bir Kasımpaşa'yı sahada göremedik. Bugün takımın temposu yavaştı. Net ofsayttan gol yedik. Buna üzülüyoruz. İkinci golü de çok komik bir şekilde yedik. Üzgünüz." dedi.

Öte yandan, geçtiğimiz sezonun golcülerinden Kalu Uche'nin forma giyememesi ve takımdan ayrılacağı yönündeki iddialar konusunda genç hoca, "Uche, kendisi bu takımda oynamak istemedi. İstemeyen oynamaz." diye konuştu.

Gürcü teknik adam, sezon sonunda hedeflerinin Avrupa Kupaları'na gitmek olduğunu sözlerine ekledi.

Basın toplantısına katılan Kerem Şeras ise "Maça istediğimiz gibi başlayamadık. İstediğimiz gibi gitmedi. Önümüzde daha çok maç var. Bize yakışan şekilde oynamamız gerekiyor." dedi.

Basın toplantısında yer alan Barış Başdaş da "Bugün galip gelmemiz lazımdı. İstediğimiz sonucu alamadık. Son dakikalarda beraberliği yakalayabilirdik. Olmadı." ifadelerini kullandı.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.