Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Silopi HÜDA-Par binasına molotof bombalı saldırı

Silopi HÜDA-Par binasına molotof bombalı saldırı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde Hür Dava Partisi (HÜDA - Par) binasına yüzleri maskeli grup molotof bombalı saldırı düzenledi. Saldırıda şans eseri ölen yada yaralanan olmazken, parti kapısında maddi hasar oluştu. Silopi Yeşiltepe Mahallesi'nde...

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 12:37
Şırnak’ın Silopi ilçesinde Hür Dava Partisi (HÜDA - Par) binasına yüzleri maskeli grup molotof bombalı saldırı düzenledi. Saldırıda şans eseri ölen yada yaralanan olmazken, parti kapısında maddi hasar oluştu.

Silopi Yeşiltepe Mahallesi'nde bulunan Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Silopi ilçe binasına gece geç saatlerde yüzleri maskeli bir grup tarafından molotof bombalı saldırı düzenlendi. Yapılan saldırının ardından alev alan HÜDA-Par ilçe binasına itfaiye ekipleri müdahale etti. Çevre esnafların dükkanlarının da zarar gördüğü saldırı sonrası polisler olay ile ilgili soruşturma başlattı.

HÜDA-Par İlçe Başkanı Musa Atılla, yapılan saldırıyı kınadı. Başkan Atılla, “Parti Binamız bu gece halkın huzurunu bozan provokatörler tarafından molotof kokteyli ve ses bombalı saldırıya uğradı. Amacı sadece halka iyi bir şekilde hizmet eden partimize yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Parti olarak halkımızın hizmetinden başka bir gayemizin olmadığı herkesçe bilinmektedir. Birkaç çapulcu yaptıkları bu eylemler ile amaçlarına ulaşamayacaklardır. Halka hiçbir faydası olmayan bu karanlık zihniyetleri lanetliyoruz.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.