Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şimşek, çocuklara namaz kılmalarını ve Kuran okumalarını tavsiye etti

Şimşek, çocuklara namaz kılmalarını ve Kuran okumalarını tavsiye etti

Memleketi Batman’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, iki günlük programının ilk gününü Kozluk ilçesinde geçirdi. Şimşek buradaki çocuklara okul eğitiminin yanında Kuran-ı Kerim okumalarını ve namaz kılmalarını...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 01:58
Memleketi Batman’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, iki günlük programının ilk gününü Kozluk ilçesinde geçirdi. Şimşek buradaki çocuklara okul eğitiminin yanında Kuran-ı Kerim okumalarını ve namaz kılmalarını da tavsiye etti.

Sivil toplum örgütleri ve ktanaat önderleri ile iftar yemeğinde buluşan Şimşek, daha sonra Kozluk ilçesine bağlı Samanyolu köyünde aile ziyaretleri gerçekleştirdi. Bakan Şimşek burada kendisini karşılayan köy çocuklarına Batman Petrolspor forması dağıttı.

Çocuklardan eğitime önem vermelerini ve derslerine çalışmalarını isteyen Şimşek, ayrıca Kuran okumaları ve namaz kılmaları konusunda da tavsiyelerde bulundu. Ayrıca çocuklara oruç tutup tutmadıklarını soran Şimşek, evet değip parmağını kaldıranlara 'aferin( dedi. Şimşek, çocuklarla yaptığı bu sohbet sonrasında hatıra fotoğrafı çektirip köyden ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.