Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sındır'dan mücadele mesajı: Yılmadan ve yorulmadan!

Sındır'dan mücadele mesajı: Yılmadan ve yorulmadan!

28. Dönem Milletvekili aday listesinde kendisine yer bulamayan CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, sosyal medyadan açıklama yaptı. Sındır, "Bundan sonraki süreçte de en az geçmişteki kadar yılmadan ve yorulmadan bu karanlıkla mücadelemi sizlerle birlikte her türlü mecrada sürdüreceğime söz veririm." dedi.

  • Ege Postası
  • 09.04.2023 - 22:12
  • Güncelleme: 09.04.2023 - 22:28

EGEPOSTASI- CHP Genel Merkezi tarafından milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından 28. Dönem listesinde olmayan İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Sındır paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Ülkemizin içine sürüklendiği otokratik, antidemokratik, hukukdışı, baskıcı ve açlığa ve yoksulluğa mahkum eden tek adam rejiminin karanlığından kurtarabilmek için, halkımıza ve şehrimize hizmet etmek için, akademik yaşamıma eklemlediğim Bornova Belediye Başkanlığı, ardından parti Genel Sekreterliği ve TBMM 25., 26. ve 27. dönem Milletvekilli olarak üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partimizde bugüne kadar büyük bir gayretle görev yaptım. 

Takdir yüce milletimizindir.

Sn. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olarak seçtirmek ve Partimizce aday gösterilen Milletvekillerimizin başarılı olmalarına katkılarımla en yüksek oranda Gazi Meclisimize gönderebilmek için üzerime düşeni fazlasıyla yapacağımı da belirtmek isterim.

Bundan sonraki süreçte de en az geçmişteki kadar yılmadan ve yorulmadan bu karanlıkla mücadelemi sizlerle birlikte her türlü mecrada sürdüreceğime söz veririm.

Halkımıza saygılarımla duyururum…"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.