Dolar 34,2436
%0.06
Euro 37,6121
%0.36
Altın 2.871,420
%0.06
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sinop Valisi Köşger’den Bocce sürprizi

Sinop Valisi Köşger’den Bocce sürprizi

Bu yıl ilk kez 81 ilde eş zamanlı olarak 30 Eylül-06 Ekim günleri arasında düzenlenen Amatör Spor Kulüpleri Haftası açılışı Sinop’ta kortej yürüyüşü ve ardından yapılan spor gösterileri ile başladı.Eski Otogar önünde başlayan...

  • Ege Postası
  • 02.10.2013 - 18:58
Bu yıl ilk kez 81 ilde eş zamanlı olarak 30 Eylül-06 Ekim günleri arasında düzenlenen Amatör Spor Kulüpleri Haftası açılışı Sinop’ta kortej yürüyüşü ve ardından yapılan spor gösterileri ile başladı.

Eski Otogar önünde başlayan yürüyüş; belediye bandosu eşliğinde Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, kulüp başkanları, il temsilcileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları, beden eğitimi öğretmenleri, antrenörler, sporcular ve sporcu aileleri katılımıyla gerçekleşti.

Yürüyüşün ardından Atatürk Anıtına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik tarafından çelenk konuldu. Akabinde katılımcılar tarafından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Açılış törenin gösteriler bölümünde Türk Milli Takımı adına Moğolistan'da yapılacak 'Dünya Gençler Vücut Geliştirme Şampiyonasına' katılmaya hak kazanan sporcu Efruz Türker Yaş, vücut gösterisi yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri tarafından hazırlanan cimnastik, boks, muay-thai, tekvando, masa tenisi gösterileri gerçekleştirildi.

VALİ KÖŞGER BOCCE OYNADI

Programın gösteriler kısmına katılan Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger ise Bocce İl Temsilcisi Rıza Altun tarafından hazırlanan özel sporcular bocce müsabakasında Sinop İş Okulu Öğrencileri ile bocce oynadı.

Amatör Spor Haftası 30 Eylül - 06 Ekim tarihlerinde Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan program doğrultusunda kutlanmaya devam edilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.