Dolar 34,1958
%0.04
Euro 37,9243
%-0.45
Altın 2.916,320
%0.71
Bist-100 9.591,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şişli'de müdahale hazırlığı

Şişli'de müdahale hazırlığı

Şişli'de yola barikat kuran toplumsal müdahale aracı (TOMA), Taksim'e yürümek isteyen gruplara müdahale etmek için hazırlanıyor.Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamalarına izin verilmediği için meydana yürümek isteyen bütün gruplara polisler...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 07:54
Şişli'de yola barikat kuran toplumsal müdahale aracı (TOMA), Taksim'e yürümek isteyen gruplara müdahale etmek için hazırlanıyor.

Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamalarına izin verilmediği için meydana yürümek isteyen bütün gruplara polisler müdahale edecek. Müdahale duyurusuna rağmen alana yürümek isteyen DİSK üyeleri, Şişli'deki binanın önünde toplandı. Burada slogan atan ve hoporlörlerden çalan müziklerle halay çeken eylemciler, Taksim'e yürümeye hazırlanıyor. Polisler ise çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Özellikle Halaskargazi Caddesi üzerinde çevik kuvvet ekipleri hazır bekletiliyor. Osmanbey metro durağında caddenin her iki yönünde TOMA hazır bekliyor. Söz konusu caddeden Taksim'e yürümek isteyen gruplara bu TOMA'lar müdahale edecek. Polisler de olası bir gerginlik durumunda gaz atmak suretiyle grubu dağıtacak.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.