Dolar 34,1042
%0.05
Euro 37,9966
%0.25
Altın 2.825,110
%0.32
Bist-100 9.751,00
%-0.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şişlililer, ilçelerine daha fazla park istiyor

Şişlililer, ilçelerine daha fazla park istiyor

Şişli’de oturan vatandaşlar, semtlerinde daha fazla park, yeşillik ve sosyal alan yapılması için Şişli Meydanı’nda imza topladı ve protesto gösterisi düzenledi. Gezi Parkı olaylarından sonra haftada bir kez toplanmaya başlayan Şişli’de...

  • Ege Postası
  • 24.08.2013 - 15:31
Şişli’de oturan vatandaşlar, semtlerinde daha fazla park, yeşillik ve sosyal alan yapılması için Şişli Meydanı’nda imza topladı ve protesto gösterisi düzenledi.

Gezi Parkı olaylarından sonra haftada bir kez toplanmaya başlayan Şişli’de oturan bazı vatandaşlar ‘Şişli Forumu’ adı altında bir grup oluşturdu. Oturdukları ilçede beton yığınlarının, gökdelenlerin ve alışveriş merkezlerinin çok fazla olduğunu ifade eden vatandaşlar, Şişli’ye daha fazla park ve bahçe yapılması, sosyal alanların inşa edilmesi için Şişli Meydanı’nda imza toplamaya başladı. Vatandaşlar imza kampanyasına yoğun ilgi gösterdi.

Mahalleli olarak taleplerini belediyeye anlatmak için güç birliğinde bulunmak istediklerini belirten Işılay Kaya, “Daha çok yeşil alan istiyoruz. Bu bölgede her yer AVM. Boş alan yok. Sosyal ihtiyaçlarımızı karşılayabileceğimiz ve çocuklarımızı barındırabileceğimiz kreşler istiyoruz.” dedi.

Grup adına yapılan açıklamada da yeşil alanın önemi vurgulandı. Vatandaşlar açıklamanın ardından olaysız dağıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.