Dolar 34,2678
%0.07
Euro 37,6220
%-0.04
Altın 2.887,180
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Siz yeter ki isteyin!

Siz yeter ki isteyin!

Samsun’daki 1. Boccia Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonluğu kazanan Gaziemir Belediyesi Boccia Takımı mutluluklarını Başkan Halil İbrahim Şenol’la paylaştı. Sporcuları kutlayan Şenol: “Gurur kaynağım oldunuz. Siz yeter ki isteyin, ben her zaman yanınızdayım”

  • Ege Postası
  • 14.12.2015 - 11:02
Başarıdan başarıya koşan Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Boccia Takımı Samsun’da düzenlenen 1. Boccia Türkiye Şampiyonası’ndan zaferle döndü. Şampiyonada BC 1 kategorisinde yarışan belediye sporcuları Fatih Akkan Türkiye 1.si, Hasan Çakır Türkiye 3.sü, Vedat Dinç Türkiye 4.sü, Cansu Arap Türkiye 5.si oldu.  Antrenörler Filiz ÖZCAN ve Kemal Koç yönetiminde belediyeyi başarıyla temsil eden sporcular şampiyonluk kürsüsünde gururla yerini aldı. Turnuvada madalyaları toplayan sporcular kente döner dönmez Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı. Sporcular her zaman yanlarında olduğu ve kendilerine her türlü imkanı tanıdığı için Başkan Halil İbrahim Şenol’a teşekkür etti.
 


Büyük başarılara imza atacağız
Belediye sporcularının başarılarıyla kendisini gururlandırdığını söyleyen Başkan Şenol, “Boccia sporuna gönül vermiş siz sporcularımızı gösterdiğiniz azim ve sergilediğiniz cesaretten ötürü kutluyorum. Elde ettiğiniz derecelerle gurur kaynağımız oldunuz. Siz yeter ki isteyin, ben her zaman sizlerin yanındayım. Sizlerin de katkısıyla Boccia takımımızı daha da büyüterek daha büyük başarılara imza atacağız” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.