Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sokakta zehir satanlara karşı operasyon düzenledi, 2 kişi tutuklandı

Sokakta zehir satanlara karşı operasyon düzenledi, 2 kişi tutuklandı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü sokak satıcılarına karşı operasyon düzenledi. Operasyonda 2 kilo 42 gram esrar maddesi, 5 gram bonzai uyuşturucu maddesi, kök kenevir ve av tüfeği ele geçirildi....

  • Ege Postası
  • 26.09.2013 - 13:31
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü sokak satıcılarına karşı operasyon düzenledi. Operasyonda 2 kilo 42 gram esrar maddesi, 5 gram bonzai uyuşturucu maddesi, kök kenevir ve av tüfeği ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 zanlı çıkarıldıkları mahkemeci tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir ihbarı değerlendiren Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü, A.K. ve K.E. adlı şahısların esrar sattığını tespit etti. Şahıslar yakalanarak mahkemeye sevk edildi. A.K. ve K.E. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Daha sonra sokak satıcılarına yönelik başlatılan operasyonda da Kırıkkale’nin Etiler ve Sanayi Mahalleleri’nde İ.Ö., N.Z. ve H.Ş. adlı satıcıların ev ve araçlarında arama yapıldı. Aramalarda esrar, kök keneviri ve ruhsatsız ev tüfeği ele geçirildi. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.