Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Solak'tan hizmet brifingi ve çöp çıkışı

Solak'tan hizmet brifingi ve çöp çıkışı

CHP'de yerel seçim sürecinde örgüt belediye buluşmasının ilçelere yönelik ayağının ilki Çiğli’de gerçekleşti. Örgüte 1 saatlik slayt gösterisi halinde bilgilendirme yapan Solak, daha sonra kentin en önemli sorunu olarak gösterilen ‘çöp’ hakkında açıklamalarda bulundu. Solak, " Çöp depolama alanı sanki Aziz bey döneminde yapılmış gibi sürekli eleştiriliyor, ancak bu alan İzmir Büyükşehir eski Belediye Başkanı Burhan Özfatura zamanında Çiğli’ye atılmış en büyük kazıktır" dedi.

  • Ege Postası
  • 12.02.2013 - 16:10
 BURAK ÖZER/HABER SERVİSİ - CHP’de örgüt belediye buluşmasının ikincisi Çiğli’den verildi. CHP İzmir İl Başkanlığı’nın çalışmaları sonrası hayata geçen ve ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun “İzmir’de hayat değişiyor” başlıklı yatırım ve projelerini örgüte anlatmasıyla startı verilen örgüt belediye buluşmasının ilçelere yönelik ayağının ilki Çiğli’de gerçekleşti. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, CHP Çiğli İlçe Binası’nda,İlçe Başkanı Nihat Gültekin, CHP’li belediye meclis üyeleri ile il ve ilçe yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda bugüne kadar yaptığı yatırımları ve yapacağı projeleri anlattı.



"ÖZFATURA'NIN KAZIĞI ÇÖP "

Bilgilendirmesinin 1 saatlik sunum halinde yapan Solak, slayt gösterisi sonrası kentin en önemli sorunu olarak gösterilen ‘çöp’ hakkında açıklamalarda bulundu. Harmandalı Katı Atık Depolama Tesisi üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yüklenen AK Parti’ye tepki gösteren Solak, Büyükşehir eski Belediye Başkanı Burhan Özfatura'yı hedef aldığı konuşmasında şunları söyledi; “ Çiğli’de bulunan çöp depolama alanı sanki Aziz bey döneminde yapılmış gibi sürekli eleştiriliyor, ancak bu alan İzmir Büyükşehir eski Belediye Başkanı Burhan Özfatura zamanında Çiğli’ye atılmış en büyük kazıktır” dedi. Solak ayrıca Çiğli’nin kentin parlayan yıldızı olduğunu dile getirdi ve, “Çiğli’nin çöpten fazlasını hak ettiğini düşünüyoruz. Yaptığımız bütün bu projeler, planlar Çiğli’ye az bile” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.