Dolar 34,1877
%0.07
Euro 38,2038
%0.1
Altın 2.922,890
%0.09
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Solak'tan mahallelerde görsel sunum

Solak'tan mahallelerde görsel sunum

Yaptıklarını ve yapacaklarını halkın ayağına giderek anlatmak için kolları sıvayan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ilk sunumunu gerçekleştirdi. Solak 40 dakikalık görsel sunumunda projelerle ilgili detaylı bilgi verdi

  • Ege Postası
  • 30.01.2013 - 12:22
 BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ- Çiğli’ye belediyenin yaptığı hizmetlerden, önümüzdeki yıllarda kazandırılacak projelerden haberdar olmayan vatandaşları sadece sözle değil görsel olarak da bilgilendirmek isteyen Belediye Başkanı Metin Solak Çiğli’de ki ilk toplantısını Aras Kafe’de Egekent ve Çağdaş mahallesi sakinleri ile gerçekleştirdi. CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin ve ilçe yönetiminin de bulunduğu toplantıda mahallelilere yapılan projeler anlatıldı.
Her mahallede projeksiyon cihazı ile sunum yaparak yapılan projeleri vatandaşa anlatmayı hedefleyen Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ın ilk durağı Çiğli Aras kafe oldu. Solak, Egekent ve Çağdaş mahallesi sakinleri ile buluştu, planlarını ve projelerini anlattı. Toplantıda CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin de hükümeti eleştirdi.

“HALKINA ZULÜM YAPAN AKP HÜKÜMETİNE KARŞI…”
Hükümetin halka zulüm yaptığını ifade eden CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin, bu tarz toplantıların ilçelerde çok önemli olduğunu vurguladı. Gültekin, “Ekonomik anlamda ve her anlamda halkına zulüm yapan AKP hükümetine karşı, aydınlık bir Tükiye’nin geleceğini sizlerle dizayn edeceğiz. CHP’yi yerelde ve genelde iktidara sizlerle taşıyacağız. Onun için bugünkü toplantımız AKP iktidarına karşı, onların görmek istemediği projelerimizi sizlerle paylaşmak” diye konuştu.

“YAPTIĞINIZ İŞİ ANLATMAZSANIZ…”

Yapılan mahalle toplantıları ile halkı bilgilendirmeyi ve halkın sorunlarını, sıkıntılarını dinlemeyi hedeflediklerini söyleyen Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, yapılan işlerin anlatılmasının önemli olduğunu vurguladı. Solak, “Bu yaptığımız toplantılarda mahalle sakinlerinin çiğlilerin siz dostların sorunlarını dinlemeyi ve yaptıklarımızı paylaşmayı uygun gördük. Çünkü siz yaptığınız işi anlatmaz ve göstermezseniz bu işlerin yapıldığını partililerimiz ve kent sakinlerimiz bilmeyebilir. Bunların anlatımı da eksik kalır. Biz yerelde iktidarı devam ettirmeyi, genelde de iktidarı elde etmeyi hedefliyoruz” dedi. Konuşmasının ardından projeksiyon cihazının yanına geçen Solak, yaptıkları projeler ve planlar ile ilgili mahalle sakinlerine 40 dakikalık bir sunum gerçekleştirdi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.