Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sonunda o standlar kaldırıldı

Sonunda o standlar kaldırıldı

81'inci İzmir Enternasyonel Fuarı'nda stant açan bir silah firması yoğun ilgi görürken, küçük çocukların ebeveynleriyle birlikte silahları incelediği gözlendi. Kamuoyunda oluşan yoğun tepki üzerine İZFAŞ silah standlarının kaldırılmasına karar verdi

  • Ege Postası
  • 08.09.2012 - 12:46
 EGE POSTASI-HABER SERVİSİ- 81'inci İzmir Enternasyonel Fuarı'nda stant açan bir silah firması yoğun ilgi görmüş özelikle küçük çocukların ebeveynleriyle birlikte silahları incelediği gözlenmişti.

Kısa süre önce annesiyle birlikte gittiği parkta oyun oynarken nereden geldiği belli olmayan maganda kurşunuyla Umut Ceylan isimli çocuğun bireysel silahlanmaya karşı kampanyaların yapıldığı kentte, bazı ailelerin bu standı çocuklarıyla gezdiği görülmüştü. Erkekler kadar kadınların da silah standıyla ilgilendiği dikkat çeken ve kamuoyunda ‘silah standında çocukların ne işi var’ tepkilerine neden olan standla ilgili İZFAŞ duyarsız kalmadı.

İZFAŞ’tan yapılan açıklamada İEF’ye katılan iki silah firmasının standlarının kaldırıldığı bildirildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi.

81. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI’NDA YER ALAN SİLAH STANDLARI KALDIRILDI

 Geçtiğimiz günlerde İzmir’de yaşanan acı olay nedeniyle, kamuoyunda oluşan duyarlılık dikkate alınarak; uzun yıllardır fuarımıza katılan ilgili iki firmanın da anlayış göstermesiyle, bugünden itibaren standları kaldırılmıştır.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.