Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sosyal medyada 'tövbe' tartışması

Sosyal medyada 'tövbe' tartışması

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinde başlayan İzmir tartışmaları yine ortalığı karıştırdı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinde başlayan ve binlerce kullanıcının mesaj attığı "#İzmirTövbeEdiyor" etiketli paylaşımlar adeta ikinci "Gavur İzmir" vakasına döndü. İzmir yine gündeme oturdu

  • Ege Postası
  • 20.06.2016 - 11:57

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Sosyal medya üzerinde sık sık yaşanan İzmir atışmaları bir kez daha farklı bir boyut kazandı.

Sosyal medyanın önde gelen paylaşım siteleri arasında yer alan twitter üzerinde birkaç gün önce başlayan mesaj kavgası siyaset ortamında yaşanan tartışmaları aratmadı. "#İzmirtövbeediyor" başlığıyla paylaşılan iletiler meclis kavgalarını aratmayan manzaraları da beraberinde getirirken, binlerce kullanıcı İzmir üzerinden sert tartışmalar yaşamaya başladı.

Geçmişte "Gavur", "Haşhaşi", "İlim irfanı eksik" gibi sözlerin hedefi olan Türkiye'nin üçüncü büyük kenti İzmir'le ilgili atılan bu tweetler sonrasına İzmir başlıklı konular da twitter üzerinde adeta tavan yaptı. Zaman zaman AK Parti-CHP atışması yaşanan başlık ayrıca, seçim zamanları yaşanan söz düellolarını akıllara getirdi. Birbirinden ilginç konu ve fotoğrafların paylaşıldığı başlık altında yaşanan tartışmalar ideolojik kimliği, sosyal yapısı ve yaşam tarzı nedeniyle sıkça eleştirilen İzmir'i bir kez daha ön plana çıkardı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.