Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer için sürpriz hamle

Soyer için sürpriz hamle

İsmi Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’i Büyükşehir aday olarak görmek isteyenler kritik MYK toplantısı öncesi sürpriz bir hamle gerçekleştirdi. Sosyal medyada kurulan TunçSoyerLütfen grubunun Twitter’da #SevgiliCHP etiketiyle başlattığı kampanyada Soyer’in başkan adayı olmasına yönelik yazılan yorumlar kitapçık haline getirilerek grup yöneticileri tarafından Genel Merkeze yollandı.

  • Ege Postası
  • 21.12.2013 - 16:26
İZMİR - CHP’de gözler Pazar günü yapılacak MYK toplantısına çevrildi.İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak, geçtiğimiz günlerde başvurusunu yapan mevcut başkan Aziz Kocaoğlu’nun açıklanması beklenirken, Tunç Soyer cephesinden sürpriz bir hamle geldi.
Soyer’in Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasını isteyen ve sosyal medyada örgütlenen ‘TunçSoyer Lütfen’ grubu kritik MYK toplantısı öncesi soluğu Ankara’da aldı.

TunçSoyer Lütfen grubunun Twitter’da #SevgiliCHP etiketiyle başlattığı kampanyada Soyer’in başkana dayı olmasına yönelik yazılan yorumlar kitapçık haline getirilerek grup yöneticileri tarafından Genel Merkeze yollandı.

Grup sosyal medyada yaptığı açıklamada "Sevgili CHP" başlığıyla yazdığımız mektupları ve bu sayfada beraber yarattığımız tüm içeriği dün gece topladık ve bir dosya haline getirdik. Posta yoluyla göndereceğiz demiştik ancak zaman kısıtı nedeniyle bir PDF dokümanı yaptık ve Ankara'da yaşayan bir arkadaşımıza gönderdik. O da sabah renkli fotokopi ile dosyaları çoğalttı ve CHP Genel Merkezine götürdü" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.