Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'in yurt dışında açtığı İzmir Ofisleri kapanıyor!

Soyer'in yurt dışında açtığı İzmir Ofisleri kapanıyor!

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "Bizim de dünyadan öğrenmemiz için bu ofisler çok elzem” diyerek açtığı yurt dışındaki İzmir ofislerinin yüksek maliyet ve yararsız olduğu gerekçesiyle kapatılması kararı alındı.

  • Ege Postası
  • 26.06.2024 - 13:59
  • Güncelleme: 27.06.2024 - 22:37

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer döneminde dünya şehirleri ile ilişkileri güçlendirmek amacıyla yurt dışında açılan İzmir Ofisleri için kapatma kararı çıktı.  

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın göreve gelmesinin ardından söz konusu ofislerle ilgili yapılan çalışma sonrası "Yararsız ve yüksek maliyetli" raporu çıktı. 

Başkan Tugay, "Yurt dışındaki İzmir ofislerini kapatıyoruz. Beklenen yararı gösterememiş. Şu an için sadece Brüksel'deki duruyor. Almanya'da vardı. Bir tane Amerika'da vardı. Oralardaki ofisleri kapattık.  Kiralama maliyeti var. Bir kişi çalıştırılıyormuş. Bunların hepsi maliyet tabi" dedi. 

 İHTİYACI OLMAYAN SIRA BEKLEMEZ 

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kemeraltı’nda hayata geçirilen kent lokantalarına esnaftan gelen şikayete yanıt veren Tugay,  “Halkımızdan büyük bir talep var. Önünde kuyruklar oluşuyor. Kuyruğa ihtiyacı olmayan insan girmez. 4 tane kent lokantasını açmaya karar verdik" dedi. (sonkaleizmir.com)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.