Dolar 34,0909
%0.02
Euro 37,9693
%0.18
Altın 2.823,310
%0.25
Bist-100 9.769,00
%0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soygun anı güvenlik kamerasında

Soygun anı güvenlik kamerasında

Adana'da baba ile oğulun hayatını kaybettiği kanlı kuyumcu soygunu güvenlik kameralarına da yansıdı. 2'si pompalı tüfekli yüzleri maskeli 3 saldırgan, kuyumcuyu basınca işyerinde bulunan bir çocuk bir kadın ile tezgahtar kaçıyor. Soyguncular...

  • Ege Postası
  • 27.08.2013 - 10:46
Adana'da baba ile oğulun hayatını kaybettiği kanlı kuyumcu soygunu güvenlik kameralarına da yansıdı. 2'si pompalı tüfekli yüzleri maskeli 3 saldırgan, kuyumcuyu basınca işyerinde bulunan bir çocuk bir kadın ile tezgahtar kaçıyor. Soyguncular ardından silah bir poşete 4 kilogram altını doldurup uzaklaşıyor.

    Olay, merkez Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde Hakkı Baygın'a ait kuyumcu dükkanında yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyana görüntülerde, maskeli 3 kişi kuyumcuya giriyor. Ardından 2'si üzerlerindeki pompalı tüfekleri işyeri sahibi ile içerdeki bir kadına doğrultuyor. Çocuk ile kadın önce işyerinin arkasına kaçarken tezgahtar önce saklanıyor. Ardından o da kaçıyor. Soygunculardan biri açtığı siyah bir poşete vitrinlerdeki altınları dolduruyor. İçerde bir kez ateş açan saldırganlar daha sonra kaçıyor.

    Soyguncular, kaçarken ise kendilerini engellemeye çalışan Mahir Aytaç (16) ve babası Alican Aytaç'ı (47) öldürmüşlerdi. Polis, hırsızların soygunda kullandıkları kiralık otomobili merkez Seyhan ilçesi Kınalı bölgesinde yanmış olarak buldu. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.