Dolar 34,0061
%-0.16
Euro 38,1102
%0.54
Altın 2.831,090
%1.01
Bist-100 9.930,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyguncular kuyumcuya taş attı, vitrin camı kırılmayınca kaçtı

Soyguncular kuyumcuya taş attı, vitrin camı kırılmayınca kaçtı

Adana'da plakasını 'Evleniyoruz, mutluyuz' yazısı ile kapattıkları otomobille, kuyumcu soygunu yapmak isteyen 3 kişi, attıkları taş vitrin camını yere düşürmeyince kaçmak zorunda kaldı. Olay, merkez Yüreğir ilçesi Dede Korkut Mahallesi...

  • Ege Postası
  • 21.08.2013 - 13:25
Adana'da plakasını 'Evleniyoruz, mutluyuz' yazısı ile kapattıkları otomobille, kuyumcu soygunu yapmak isteyen 3 kişi, attıkları taş vitrin camını yere düşürmeyince kaçmak zorunda kaldı.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Dede Korkut Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Ruşen Çetinkaya'ya ait Çetinkaya Kuyumculuk'ta yaşandı. Plakası 'Evleniyoruz, mutluyuz' yazısı ile kapalı otomobili ara sokakta park eden 3 şüpheliden biri büyük bir taşı kuyumcunun camına attı. Bir anda neye uğradığını anlayamayan kuyumcu, bu sırada elektrikli kepengi kapatıp polisten yardım istedi. Soyguncular ise vitrin camı istedikleri gibi kırılıp bilezikler yere düşmeyince otomobille kaçmak zorunda kaldı.

Polis, olay yerinde yaptığı araştırmada, çevredeki vatandaşların verdiği bilgiler ile bir güvenlik kamerasından aracın modelini belirledi. Görgü tanıkları, soyguncuların 3 kişi olduklarını ve yüzlerinde kar maskesi olduğunu söyledi. Aracın ara sokakta park edildiğini anlatan görgü tanıkları, olayın ardından şüphelilerin caddeden değil ara sokakları kullanarak kaçtıklarını anlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.