Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soylu'dan ilk açıklama: Alnımız açık, başımız dik

Soylu'dan ilk açıklama: Alnımız açık, başımız dik

Menderes'te bir dönem AK Parti'den belediye başkanlığı yapan ve 31 Mart yarışında koltuğunu, CHP'li rakibi Mustafa Kayalar'a kaptıran Bülent Soylu, sonuçların netleşmesinin hemen ardından açıklama yaptı. Soylu'dan ilk açıklama

  • Ege Postası
  • 31.03.2019 - 23:59

31 Mart Mahalli İdareler Seçim sonuçlarıyla ilgili Menderes Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Menderes Belediye Başkan Adayı Bülent Soylu yaptığı yazılı açıklamada, seçim sonuçlarını değerlendirdi. 

Soylu, "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ilçemize, ülkemize hayırlı, uğurlu olsun" diyerek başladığı açıklamasında, vatandaşların demokratik haklarını kullanarak sandığa gittiğini ve gelecek 5 yıllarını belirleyecek seçimler için oylarını kullandığını vurguladı. Soylu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Menderes’imizde de hemşehrilerimizin kararına saygı duyuyoruz. Halkın kararının üstünde bir şey olamaz. 5 yıldır sevgi, saygı, samimiyetle Menderes’imizi geleceğe taşıyacak adımları attık. Yaptığımız her işte, hayata geçirdiğimiz her projede milletin menfaatinden yana tavır aldık. Verdiğimiz sözlerin hepsini tuttuk. Alnımız açık, başımız dik, vicdanımız rahat. Menderes’imize hizmet etmek benim için büyük bir onur ve gurur kaynağı oldu. Dün nasıl vatandaşlarımızla bir ve berabersek, yarında olacağız."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.