Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soylu’dan Çiğlili hemşerilerine “İyi Sabahlar İkramı” Boyoz

Soylu’dan Çiğlili hemşerilerine “İyi Sabahlar İkramı” Boyoz

Yaklaşan 2014 yerel seçim çalışmaları İzmir’in her Bölgesi’nde olduğu gibi en fazla aday adayının bulunduğu Çiğli’de yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmalar içerisinde hergün karşılaşmaya alıştığımız görüntüler dışında renkli görüntülere sahne oluyor. Bunlardan biriside CHP Çiğli belediye başkan aday adaylarından Birol SOYLU ‘nun Çiğli’li hemşerilerine sabahın ilk saatlerinde vatandaşlara “iyi sabahlar çiğli” diyerek boyoz ikram etmesi.

  • Ege Postası
  • 23.10.2013 - 09:16
İZMİR- Deneyimli ve iddialı siyasetçi 5000 adet sıcak boyoz ‘un Çiğlinin çeşitli mahalleleri ve duraklarda halka dağıtıldığını bu dağıtım yapılırkende özellikle gevrek ve boyoz satışı yapan esnafın bulunmadığı yerleri kendilerine seçtiklerini söyleyerek hem vatandaşa bu ikramları ulaştırmak hemde bunları satarak geçimin sağlayan esnafın kazancına mani olmamak için buraları seçtiklerini söyleyerek ve bu tür çalışmalara önümüzdeki günlerdede devam edecekleri sinyalini verdi. SOYLU yaptığı açıklamada ;

“ Aday adaylığı kampanyası genelinde birşeyler söylemek istiyorum, biz başından beri bu aday adaylık çalışmamızı tıpkı bir aday çalışmasi içinde yürütüyoruz, bunda ki amaçda biz ipi göğüsleyeceğimize inanıyoruz. Atandığmız takdirde gerek kendi adımıza gerekse partimiz adına vakit kaybetmemek ve seçime bütün benliğimizle hazır olmak için bu yöntemi seçtik, herkesin takip ettiği gibi Çiğlide alışılmadık etkinlikler yaptık. Bugünkü etkinliğimizde bunlardan birisidir. İnsanları günaydın, iyi sabahlar diyerek işlerine ve okullarına uğurlamak bizler için güzel olduğu kadar Çiğlililerle aramızdaki köprüleride pekiştirmiştir. İzmirin simgesi olan boyozu seçmemizin nedenide budur. Bugün ve çalışma arkadaşlarım çiğli’nin değişik noktalarında 5000 adet boyoz dağıttık bundada başarılı olduğumuza inanıyorum. Bu gibi etkinliklere sık sık tanık olacaksınız, insanlara ulaşmanın binbir yolu var ama biz insanlara olan samimiyetimizden dolayı böyle bir yolu seçtik burada aslında boyoz ikramı bir bahane sabahın bu serin saatlerinde insanlara kalbimizin sıcaklığını hissettirmek asıl amacımızdır. Çiğlideki aday adayı fazlalığı Çiğlinin bir zenginliğidir,tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum, Tüm aday adaylarımız dostça kardeşçe kolkola bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeyede devam edeceğiz ama ipi bizim göğüsleyeceğimize inanıyoruz. “ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.